Publicerat
Kategori: Dikter

Mitt dygn

Ska det vara så här? Att jag varje natt ska sitta här framför datorn och skriva med tårar i ögonen och hoppas att någon ska se på mig och SE den kvinna som nu finns inom mig, eller ska jag vara ensam i evighet?
Samma frågor som alltid snurrade inom henne snurrade också ikväll. För varje dag som gick blev smärtan i bröstet bara värre och värre. Ikväll hade också armarna börjat värka, inte bara bröstet. Om det berodde på att hennes väninna hade 'strulat' med hennes, för närvarande ( iallafall i tankarna), blivande pojkvän tidigare på kvällen. Eller om det bara var för att hon, som alltid, kände sig så ensam, visste hon inte.

Nästa morgon: fika med sin vännina, läsa en bok (bara som tidsfördriv), titta lite på tv, göra sig i ordning, gå till krogen och dricka, gå hem, sätta sig framför datorn.

Där kom tårarna, och dygnet börjar om igen...

Skriven av: Hanna

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Mörk, vacker, passar till allt. Vad är jag? ;-) Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! :-) Är du mer nyfiken, samt modig, så finns jag på följande adress, välkommen dit:…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Inga-Britt IB Gustafsson