Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Mitt liv mamma

Jag vet inte vad som händer, tiden går bara fett segt, tänker på dig som fan, fått mardrömmar sömnproblem Dom säger tiden läker sår, men inget här har börjat läka, mitt hjärta slår fortfarande, massa känslor har blivit vräkta, Vill inte käka piller, knarka ner mig för att kunna slappna av, för stunden är jag handikapp, på morgonen, ja ler är glad, Har inte kunnat vända bland än, står på samma plats, som när jag första gången såg dig, känner mig helt varm, Nu när jag har tappat balansen, kärleken och romansen, känner mig som ett djur på skansen, är inte längre den mannen, Men jag försöker hålla mig, vara stark, inte vill jag förlora mig, förlora dig, sen förlora allt, För jag har viljan att stanna, min styrkan min anda, vissa ord i mitt huvud ger mig mod, ska inte ramla, Jag lovar dig mamma, ska inte göra dig besviken, jag vet att du är trött på att höra all den här skiten, Men jag dämpar inte smärta med sprit mamma, för mig finns musik mamma texter och beat mamma, Tjejen är fin mamma, kärlek beskrivs mamma, allting jag är kommer ifrån dig mamma, jag lovar o svär med allt jag är mamma Du är ängeln i mitt liv ...mamma.

Skriven av: Nadim Husain

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg