Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Musik

Livet är musik. Det är något du spelar, inte arbetar, inte lider eller överlever. Det är inte den sista noten som betyder något, det är vägen som leder dit. Men i dagens samhälle gör vi allt vi kan för att komma till slutdestinationen så snabbt som möjligt. Så pass att vi kallar snabbare transportmedel för framtiden. Vi stannar inte för att andas, för att höra melodierna omkring oss, för att uppskatta varje ton. Vi vill bara fortsätta, men ingen vet vart. När ens identitet definieras av detta kan man inte motstå det, och man närmar sig med bländande hastighet en obetydlig sista not; utan att man någonsin har levt.

18 åring som söker sanning i det enkla med hjälp av precision och metafor.
TheElden är medlem sedan 194. TheElden har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg