Publicerat
Kategori: Dikter

Några annorlunda dikter

Mörkret faller sakta ner i själens vrår och bofäster sig där i sitt lilla kryp in och med ett gnagande påfrestande sätt reser det sig en destruktiv och hjälplös själ utan hjälp utifrån förlorar det medvetna jaget sitt övertag men ljuset finns alltid i tunneln som visar en springa där man kan krypa igenom och hitta nya sätt till själen att bekämpa det destruktiva som gnagt sig in i själens små krypin.


Själen är som det lugna havet på ytan
Under ytan kan den puttrande vulkanen vara i färd med ett utbrott. Som jaget håller på halster så länge det går när det får utbrott får den destruktiva själen fritt spelrum som överjaget på ett smidigt och mjukt sätt dämpar med sin positiva syn på livets alla mysterium och ljuset kommer tillbaka till ytan och visar en spegel glatt hav med lugna vågor över det medvetnas känslor.


Livet är som solens och månens kretslopp i universums oändliga djup av materia och livets upprätthållande svävande i rymdens otömliga energi av ett själsligt väsen kallat människan.


Bil hornet ljuder sin gälla ton i stadens ljus människorna lever med stressen på huden med sina begär och själens djup blir lidande av all hets i vardagen.


Sitter framför tv och drömmer sig bort mot det okända och själen får en liten resa i tankens värld hur det blivit som det blivit i livet varför känner jag mig så tom inombords ibland. Man kämpar för att bryta den dåliga känslan men en mur sätter stopp och man sitter fast i det slentrian mässiga livet.

Anthony Palm

Jag är en vanlig postare som skriver ibland när andan faller på skriver bara vad som poppar upp i huvudet. Jag gör inte som man ska göra som ni skrev här på novell.nu men å andra sidan är jag inte ute efter att bli författare i den bemärkelsen ? bara när man känner för det men jag har tagit råden till mig som ni skrev. Jag spelar även amatörteater som hobby. Vet inte riktigt vad ni vill man ska skriva är singel för tillfället och låter ödet bestämma om man träffar någon ? har släkt i italien
Anthony Palm är medlem sedan Anthony Palm har 6 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Piraya73

En kvinna mitt i livet som lever med psykisk ohälsa.

Piraya73

På andra plats denna veckan: Fredrik Trulsson