Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Nostalgi

Tidens vind gör sina drag, klockan gör sina oräkneliga slag. Såsom framtiden för med sig något av det nytt, så för dåtiden med sig något av det gamla. Vissa saker glömda, andra saker ihågkomna. Barndomen, ungdomen. Kontraster, på konstraster. En plats som en gång var, idag fallit i spillror. En gång en lekplats, idag ett snår. En gång en skog, idag en väg. Rummet förändrar sitt anlete, tiden har sin gång. Det som var har sin charm, minnena det bär. Här är vi nu, hur minns vi det sen? Vad gör vi nu? Vad händer med det sen? Låtom oss lära, av det som gått. För att skapa, av det som väntar. Något som vi kan minnas sen, något som kan bli nostalgi för en tid sen. CHRISTER SANDVIK Onsdagen den 10e juli 2013


Christer Sandvik är medlem sedan 155. Christer Sandvik har 22 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg