Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Nu och nu?

Jag saknar dig… Jag behöver dig… Nu… Jag behöver din värme mot min kropp! Din närhet i min förtvivlade tillställning… Bara du kan befria mig från min ensamhet… I nattens skugga ligger jag och tittar på stjärnorna En faller ner och är på väg mot mig Den missar mig precis Den svischar förbi min nacke och bort mot byn Jag önskade mig den dagen något viktigt Att jag aldrig mer ska bli ensam igen… Nästa dag kommer du fram till mig och ler Du säger orden som jag längtat efter! Vill du bli min pojkvän? Jag skriker jaaaa och hon ler bara mot mig Som alla andra dagar av vårt liv. Så blev det en verklighet Det är du och jag för alltid

Jobbar just nu på en diktsamling! Jag är en glad och pigg författare som skrivit sedan 2005, det var då som jag började skriva dikter i skolan. Jag skrev också noveller. Jag har skrivit över 10 böcker och är också poet och kompositör! Jag tonsätter också mina texter. Jag letar även någon att skriva med! Jag har autism och ADD, men inget har hindrat mig för det! Jag skriver på mitt sätt och jag hoppas att någon kommer gilla min hjärna!
Kisselord är medlem sedan 176. Kisselord har 42 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg