Publicerat
Kategori: Sorgliga dikter

Och

Och plötsligt var det något som saknades, och det hon inte visste hur det hade kommit till var borta, och hon visste inte var hon gjort fel. Och hon lindade om smärtan, och hon träffade andra, och hon trodde ibland att hon var klar, och hon trodde ibland att såret läkt Och varje gång hon lyfte på bandaget bultade det hårdare där under, och såret lyste rött, och hon förstod inte varför det fortfarande var öppet och hon förstod inte varför det fortfarande gjorde ont Och hon såg honom på håll, och hon såg att han var lyckligare än han varit med henne, och hon var glad för hans skull, och såret bultade med varje hjärtslag Och hon drömde, sitt ansikte på hans nya, hans leende mot hennes, hans liv i hennes. Och hon grät kanske, och hon viskar genom mörkret, utan att någon hör "Du förstörde lycka för mig" och hon fortsätter på något vis.

Skriven av: Patrik Jutterström

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg