Publicerat
Kategori: Sorgliga dikter

Om jag var du och du var jag

Om jag var du...

Bli då inte förvånad om det jag säger inte stämmer, bli då inte förvånad om jag lovar saker jag inte håller, bli då inte förvånad om du inte vet var jag är, bli då inte förvånad om jag inte kommer hem, bli då inte förvånad när jag sviker dig när du väntar, bli då inte förvånad när jag kommer hem full istället för nykter, bli då inte förvånad när jag säger: "Jag har inte gjort något fel".

Om jag var du…

Bli då inte förvånad över den ensamhet du upplever, bli då inte förvånad över lögnerna du får höra, bli då inte förvånad över oron du får uppleva, bli då inte förvånad över besvikelserna du får känna, bli då inte besviken över orden ”Jag har inte gjort något fel”.

Om du var jag…

Skulle du aldrig få uppleva det.

Skriven av: Amine Jonsson

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg