Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Omtyckt, ogillad, hatad och älskad

jag gillar inte att han lämnade mig en gång. jag gillar inte att han velat fram och tillbaka hur vi skulle göra. jag gillar inte hur han betett sig vissa gånger. men jag gillar fortfarande honom.

jag tycker om att han är villig att ge det en andra chans. jag tycker om att han lyssnar på mig. jag tycker om att han känner att han kan prata med mig. jag tycker om att vi ser samma på saker. jag tycker om hans kramar. jag tycker om honom.

jag hatar att han lämnade mig på grund av övertänkande. jag hatar att han låtit mig in i hans liv flera gånger, när jag inte ens har fått stannat. jag hatar att han betett sig som han gjort. jag hatar att han sårat mig. men jag hatar inte honom

jag älskar hans närvaro, att han hittade tillbaka sina känslor för mig, att han äntligen vet vad han vill, jag bara älskar att vi kan prata om allt när som helst och att vi är så trygga med varann.. jag tror även jag älskar honom.

Skriven av: Okänd

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg