Publicerat
Kategori: Dikter om hopp

Orättvisa

När vi tror livets slutände Befria oss från allt elände Finns så mycket kvar Saker som fortfarande drar Se livet att förvalta Sluta din hjärna dalta Människor lever i glädje och sorg Hanterar det med olika omsorg Livet kan upplevas orättvist Där allt känns trist De flesta lever som alla andra Utan ta beslut att utvandra De finner en glädje av dagen Fast de blir så hårt tagen Livet och döden hänger ihop Oavsett hjälp på ett nödrop Sluta skyll på alla andra Ditt liv som du vandra Din stund på jorden Vilhelm Moberg skrev orden Ditt liv det är Har det lite kär

Gift, tre vuxna barn och bor i Nybro. Född och uppvuxen i Kiruna.Tycker om att skriva och spela dragspel. Promenader i skog och mark med hunden Gunnar. Turer med husbil. Har tidigare arbetat som handläggare för LSS och handikappfrågor. Skriver insändare och debattartiklar för att påverka, så frön till våra folkvalda politiker.
Yvonne Malmgren är medlem sedan Yvonne Malmgren har 61 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg