Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Poet.

Poet.
Poet Poet för du vet när du tappat allt du trott på och inte får någon ro och i själen söker ro ska du då hitta att i varje liten vrå finns en liten rädd liten figur som någon gång tar sig en tur för att sig själv hitta och sedan få veta att den som inte letar får inte heller finna att i varje stund så finns du och kan hjälpa mig hitta hem för du vet att i varje liten vrå så finns dom små som försöker hitta sig själva och där finns det inte en enda liten älva som inte kan hitta sig själv för en stund blir till en timma och för den som inte kan simma kan det innebära en risk men om du hoppas och tror så ska du nog finns din syster eller bror och din själs lugn och ro till sist allt annat kan uppfattas som trist för du vet det mesta här i livet innebär en risk.

Skriven av: Ann-Kristin

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Maja Wellerstadt

Namnet är en pseudonym. Feminist, socialist, aktivist. Autistisk bidragstagare som drömmer om att en dag kunna leva på skrivandet.

Maja Wellerstadt

På andra plats denna veckan: Tindra Oshaug