Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Press

Hur kan jag känna mig ensam när mina närmaste vänner är runt mig? Tom men ändå fylld, av press. Pressen att vara snygg, rolig, glad, en bra syster och vän på samma gång. Jag är inte allt det. Inte någonting faktiskt. Alla känner mig som den glada i gänget. Men innerst inne är den glada tjejen vilse. Rädd för att inte passa in. Vad ska de säga? Jag förtjänar inte att vara ledsen. Det är iallafall vad de säger. Fröken Perfekt. Alla känner mig men inte jag. Hur kan jag vara så glad på utsidan men ledsen på insidan? Det är en svår fråga. Inte ens min filosofilärare kan svara på det. Han säger att jag duger. Gör jag det? Helt seriöst. Tanken om att hoppa är frestande.

Skriven av: Agnes R

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Sten Wiking

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera…

Sten Wiking

På andra plats denna veckan: Inga-Britt IB Gustafsson