Publicerat
Kategori: Dikter

PROLOGUE ET EPILOGUE

Det förekommer överallt inom belletristiken, författare som omvandlar en kort historia till en lång och de som gör en lång till en kort, beroende på hur invecklad historien är att utveckla, och i vissa fall kan den bli mer invecklad i sin utveckling än den i förstone var, och vad som krävs av huvud och svans kan ofta vara hela behållningen utan både utveckling och inveckling för det är alltid skönt med en historia som slutar med tömda hjärnor och blankpolerade dödskallar.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 217. Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg