Publicerat
Kategori: Dikter

Res dej kvinna!

Smaka på tystnad..makt..testosteron..svett.
Lägg av kvinna..du är en människa utan vett.
Låt glåpord,hat och svordomar hagla över din kropp.Varför??Varför??
Men lilla vän...du har ingen snopp!!
Du behöver inget förstå inget fatta!
Du är bara männens dörrmatta! 
Dina tankar din vilja och dina drömmars mål.På allt detta är det lätt att slå hål.Fel man är lätt att få...på tio går det två...som är bra....dom andra är inget att ha.
Tänk all intelligens all kreativitet all klokskap som rinner ut...allt fantastisk som vi redan förlorat i generationer!! Bara för att vi inte har något som putar ut!!Världen är redo för nästa etapp,kärlek omtanke och empati har saknats det finns ett glapp!
Livet föds ur en kvinna,trots det har vi inget att vinna,att hämnas alla dessa förlorade år,det känns som ett öppet sår.
Låt oss kvinnor lära oss älska varandra..och tillsammans med vettiga män...och andra,äntligen ta tillbaka världen ur detta manliga grepp,SLIT DEJ LOSS DU MÅSTE HEPP HEPP HEPP./åsa2016

Skriven av: Åsa Öberg

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg