Publicerat
Kategori: Dikter

Res dej kvinna!

Smaka på tystnad..makt..testosteron..svett.
Lägg av kvinna..du är en människa utan vett.
Låt glåpord,hat och svordomar hagla över din kropp.Varför??Varför??
Men lilla vän...du har ingen snopp!!
Du behöver inget förstå inget fatta!
Du är bara männens dörrmatta! 
Dina tankar din vilja och dina drömmars mål.På allt detta är det lätt att slå hål.Fel man är lätt att få...på tio går det två...som är bra....dom andra är inget att ha.
Tänk all intelligens all kreativitet all klokskap som rinner ut...allt fantastisk som vi redan förlorat i generationer!! Bara för att vi inte har något som putar ut!!Världen är redo för nästa etapp,kärlek omtanke och empati har saknats det finns ett glapp!
Livet föds ur en kvinna,trots det har vi inget att vinna,att hämnas alla dessa förlorade år,det känns som ett öppet sår.
Låt oss kvinnor lära oss älska varandra..och tillsammans med vettiga män...och andra,äntligen ta tillbaka världen ur detta manliga grepp,SLIT DEJ LOSS DU MÅSTE HEPP HEPP HEPP./åsa2016

Skriven av: Åsa Öberg

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren