Publicerat
Kategori: Dikter

SAKNAD


Det finns inget tal som kan beskriva antalet tårar som jag har gråtit. Inga ord kan beskriva hur mycket jag saknar dig. Det vet bara gud för jag ber för dig varje dag i hopp om att du på ett mirakulöst sett kommer tillbaks även fast jag vet att du inte gör det. Det finns ingen smärta som kan jämställa med den jag har fått stå ut med ända sen du lämna mig. Det finns inga sår som smärtar så mycket som mina gjorde när du slutade andas. Inga minnen är så lättframkallande som de jag minns av dig. Bara tankarna av dig får det att göra ont i hjärtat.
Efter natten kommer dagen, men ögonblickarna helar allt. Fast nej, jag har gått vilse i natten och kommer inte fram till dagen. Nej ögonblickens tid helar inte allt, det tar med sig det som gör ont och kommer vandra med mig resten av mitt liv. Jag har fallit ner i en djup avgrund som jag redan vet att hur mycket hjälp jag än får kommer jag aldrig att komma ut ur den. Men ändå ber jag till gud att hjälpa mig ut. Men hur mycket jag än anstränger mig och offrar kommer jag inte ut.
Samma sak är det med dig fast du är högre upp så pass högre så att du inte når marken. Jag ber till gud för att du ska komma ner till marken även fast jag vet att du inte kommer komma ner till mig. Du var där med mig. Men nu när vi har skilts åt vet jag att du aldrig kommer vara det igen. Men jag saknar dig min vän. Jag saknar ditt löjliga skratt, dina konstiga idéer. Det ända mina öron vill höra är din röst. Det ända mina ögon vill se är dig hur löjlig du än ser ut. Det enda jag vill känna är din närvaro. Du är den enda som kan få mig att skratta på det sätt jag alltid gör. Du fick mig att må bra. Nu mår jag inte bra utan nu känner jag bara saknad av dig. Du kommer inte tillbaks det vet jag. Men jag hoppas att jag en dag kan känna all den sorg och smärta som jag känner bara flyga iväg. Så som ett löv gör under en blåsig höstdag.


Rozha mustafa är medlem sedan 2015 Rozha mustafa har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren