Publicerat
Kategori: Dikter

Saknad

Du kom in i mitt liv en vårdag och tog mitt hjärta med ett stadigt grepp och släppte inte taget.
Vi var som fastklistrade vid varandras läppar och lusten spirade.
Då kom dagen som förändrade hela tillvaron du försvann vad hände mitt hjärtas dam. Vart tog du vägen denna plötsliga bortgång av din anlete och själ saknar dig så innerligt hoppas vi träffas igen och våra själar kopplas samman igen till en eufori av glädje och lust. Var blev du av min sköna dam kommer sakna dig i evighet.

Jag är en vanlig postare som skriver ibland när andan faller på skriver bara vad som poppar upp i huvudet. Jag gör inte som man ska göra som ni skrev här på novell.nu men å andra sidan är jag inte ute efter att bli författare i den bemärkelsen ? bara när man känner för det men jag har tagit råden till mig som ni skrev. Jag spelar även amatörteater som hobby. Vet inte riktigt vad ni vill man ska skriva är singel för tillfället och låter ödet bestämma om man träffar någon ? har släkt i italien
Anthony Palm är medlem sedan Anthony Palm har 6 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg