Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Sanningen

Man får höra efter det mörk det du ljuset.men mina får också höra att man behöver gå igenom det mörka för att se ljuset. Vad är det man igentligen ska tro det är det ingen vet exakt fast ska inte ljuga har alltid gillat spänningen att få veta något man aldrig kan få reda på. Tiden går så snart ena dagen är man 3 år och kan inte ens äta ordentligt andra har redan hela livet börjat.jag älskar fantasi iallafall min fantasi man flyger långt upp i det blå rosa himlen tar en jupt andning och bara flyger vet inte vart vet inte när och hur bara älskar det .när folk säger det finns inte bra slut men för dom är slutet ett slut på en berjord av ditt liv. För mig är slutet när ditt liv är slut. Och det slutar alltid bra även om det inte slutar i värkligheten så slutar den bra i fatasin.fast vad är entligen värlklighet.

Skriven av: Ljuset finns alltid

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren