Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Skrik så högt det går.

Hans tyngd gör att det blir svårt att andas och jag måste slingra mig för att komma undan hans vikt. Flåsandet i örat ger mig kväljningar och jag vill bara härifrån. Men jag ligger kvar. Mannen ovanpå mig har ingen om vem jag är - han bryr sig inte. Jag tror inte ens jag hann säga mitt namn innan han var över mig. Hans händer är kladdiga och jag kommer att behöva duscha länge för att få bort känslan av hans närvaro.

När han är klar finns det bara ett skal kvar av det som en gång var jag. Som i hypnos reser jag mig och försvinner ut genom dörren innan han hinner tilltala mig. Vill inte höra hans röst. Vill inte ha fler minnen ifrån honom. Nu ska han raderas, även fast han finns kvar för alltid.

Han är dubbelt så gammal som mig och han trivs med det. Det gör mig bara ännu mer smutsig även fast det är han som borde känna skam. Jag har inte börjat gymnasiet och han är på väg mot pensionen. Jag har inte fyllt sexton och hans barn är äldre än mig. Något är så oerhört fel. Fel på så många plan. Och de ligger inte hos mig även om det är det enda jag kan tänka.

Det är han som är fel.
Som gör fel.
Jag kan duscha bort hans lukt men smärtan han orsakade kommer att ligga kvar som ett brännande minne. Jag kan skölja bort honom så mycket att jag kan fungera normalt igen men han kommer aldrig att kunna göra det ogjort och innerst inne vet han att det är fel.
Jag hoppas han hatar sig själv för det.

Du behöver egentligen inte veta så mycket om mig. Jag är precis som dig och ändå inte. Vi delar på något hemskt och det förenar oss men det definierar oss inte. Jag försöker hitta vägen tillbaka. Det är svårt, jag försöker varje dag.
tidsliv är medlem sedan tidsliv har 2 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg