Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Smärta

Fan! Detta va dumt, mer dumt än de jag gjorde innan. Hon tror att jag spelar. Jag kan inte spelet. Jag är inte sån som folk tror jag är. Dock lite korkad. Dumma mig, tänk efter. Du mår bara dåligt annars. Förlorat lite av mig själv och annat. Är de någon som förstår. Mår inte bra, kan inte äta eller sova. Jobbet är min enda överlevnad. Har förlorat en vän. Men fått en ny. Jag borde tacka för mig och gå vidare men jag kan inte. Tänker bara på henne. Undran om hon någonsin kan förlåta. Jag vet inte om jag vill ha en andra chans. Däremot vill jag få henne att förstå hur ledsen jag är. Hur mycket jag ångrar mig. De vänder väll snart men just nu är de jobbigt. Jag orkar inget, känner ingen lust till något. Tappar nästan hoppet om allt. Jag vet att jag klarar mig men att känna denna smärtan är fruktansvärd. Borde låta henne va. De är inte lätt. Tålamod måste man ha, inget jag är bra på. Jobba o jobba, mest på sig själv. Kommer jag verkligen nånvart. Utvecklas sakta men säkert.

Skriven av: Rebecka

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren