Publicerat
Kategori: Dikter om hopp

Tack för att du väcker mig

Tack för att du väcker mig

Ibland, när jag ska somna på natten, så tar jag en extra minut att be.

Jag ber att Gud inte ska väcka mig morgonen därpå. Jag ber att jag ska få somna in och aldrig vakna igen, Sen så

ber jag att jag aldrig behöver finna orken att ta mig ur sängen och sätta på mig kläderna igen. Varför väcker du mig Gud? Väck mig inte än.

Jag ber att jag finner fred och lugn med, jag ber att mina bekymmer försvinner så att jag med hakan högt kan säga ”som jag stred”

Men aldrig försvinner mina bekymmer dom uppstår i led, en efter en, kommer jag nånsin få fred?

Väck mig inte Gud. Jag vill inte bli väckt. Många fruktar döden, men att veta att en till dag väntar mig gör mig förskräckt.

Så väck den som vill bli väckt, ta inte ens själ fullt av liv, ta mitt utan ljus inte den som är positiv, varför väcker du inte den som är positiv till sitt liv? Varför väcker du mig Gud

Något skymmer mitt ljus, men. Jag tackar gud att jag är jag och ibland ber jag att en vacker dag, finner jag frid och fröjd utan strid, en dag där jag är nöjd. För ibland så ser jag ljuset och när ljuset är på mig så är jag, äntligen jag.

’-74!9

Skriven av: ’-74!9

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg