Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Tänk vad skönt

Tänk hur lurad man kan bli, hur sårad någon kan få sig att känna sig. Tänk om man kunde stänga av det, bara klicka på en off-knapp och så slutar man känna allt.
Tänk hur fucked upp man kan bli, hur illa man kan bete sig. Tänk om man kunde inse det i tid, och göra ett nytt val, få en ny chans.
Tänk hur ont det gör, varje gång han kommer nära. Tänk om man kunde släppa det, och slippa sitta med det i tankarna hela dagarna.
Tänk hur skönt det skulle vara, att bara slappna av. Tänk om det faktiskt gick. Slippa allt, kanske bara för några minuter. Tänk vad skönt.

20 årig tjej som älskar att skriva. Skriver ofta mycket långt, men också ganska kort. Dikter har varit en passion sen jag var liten, så som berättelser om saker som inte funnits. Min passion pressas in i en skolfylld vardag med min vovve. Tiden är knapp, men när inspirationen kommer, kan inte fingrarna sluta skriva. Hoppas ni finner mina texter bra :) tack och hej :)
Juniior Evelina Pedersen är medlem sedan 2016 Juniior Evelina Pedersen har 22 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

På andra plats denna veckan: