Publicerat
Kategori: Dikter om döden

Till dig som förlorat det som aldrig borde startats. ( till Amanda todd, som jag aldrig träffat men vars öde krossade mitt hjärta)


Det djupet. Det fallet. När du grät ville himmeln stänga ner. Det hatet du skapade i människor vägrar förståelse. Den ondska som föddes i andra för att du fanns kan aldrig förklaras. 

Du fann lycka i gräs sekunden efter regn. Dom hånade. Du log större än universum av att skapa. Dom stirrade. Du begravde sorg i vänlighet. Dom vägrade. Du klev genom helvetet för en uns av skönhet. Dom skrattade. 

Det enda fel du gjorde var i ignoranta ögon. Du var mer än dom tillsammans, mer än dom kunde drömma. Sättet du brann på kunde lysa upp världen men dom vill bara släcka den. Sättet du sökte vänskap har slitit ett hål i allt. Sättet du sökte hjälp för något du inte gjort sänkte mänskligheten i skam. Jag gråter för det som inte kan läkas. Jag sörjer det som inte fick vara. 

Kära du, hos mig är du trygg. För mig är du allt någon borde vara. Hos mig lever du en livstid i lycka för varje andetag jag drar. Och jag hade givit upp resten av mina för att du skulle få ett till. 


D.Wilhelmsson är medlem sedan 2016 D.Wilhelmsson har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren