Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Tillsammans

De kom från olika liv och möttes i en glänta där lövverket låg som ett tak över deras huvuden. Varje blad påminde om ett förflutet som hade format dem till den de nu var. De var medfarna men starka i sina nya liv.
När han såg i hennes ögon och hon i hans, kunde livet för en stund stå stilla och bestå av sol, ljus och evig kärlek. Men att leva och förenas i evig lycka och kärlek har alltid ett pris och ibland är vandringen smärtsam.
Han såg i sina drömmar att vägen skulle bli svår, mödosam och kantas av situationer som skulle såra dem båda. Han ville kämpa och övervinna alla hinder som stod i vägen för deras kärlek. Han ville skrika att livet är svårt att förstå sig på. Han ville vinna kampen om kärleken och han ville vinna den med henne.
Stanna upp, vänd dig om och blicka ut över livet som passerat. Där finns en annan kärlek i våra barn och för evigt kärleksfull respekt för de som delade vår lycka då.
I stormar och piskande regn skulle kärleken få stormar att mojna och regnet bli till sol. Det var så han ville fortsätta sin vandring med henne tills ättestupan tog vid…

En poet som legat i dvala sedan 35 år och nu återinträder i skrivandes konst när tiden finns i min dag. Tycker det är lite kul att dela mina skriverier med andra glada amatörer.
Johnny Österlund är medlem sedan 2017 Johnny Österlund har 6 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren