Publicerat
Kategori: Dikter

Time.

Tid är en bristvara, Vi står alltid emot den, och vi kan aldrig stoppa den. Tiden är en rak linje för oss, Vi föds, Vi befinner oss (vi lever) och vi dör. Vi kan inte färdas bakåt i tiden eller framåt. Det enda som riktigt kan göra det är våra tankar och telefonkiosken från Doctor Who. Detta gör att den tid vi har på oss är begränsad, och så extremt viktigt att ta vara på. Det finns fem saker som det flesta ångrar i slutet av sitt liv. 1: Att inte leva sitt liv som man vill, utan gjorde som någon annan ville. Leva efter andras värderingar, Inte följa sin egna passion. 2: Inte vågade uttrycka sig, Inte säga vad de tycker eller känner. 3: Inte Hållit kontakten med vänner. 4: Att de inte hade jobbat så mycket, eller så hårt. 5: att inte låta sig vara lycklig.

Ung människa som vill dela med sig av det jag skriver och Ikigai
H. Bergelin är medlem sedan 2024 H. Bergelin har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren