Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Två världar

Den andra världenBefinner mig i en värme i en trygg livsbejakande atmosfär i världen, världen skapar en känsla som gör att jag känner mig hel men vilsen på samma gång. En känsla av framtidstro en känsla av olikhet en våg av tvivel kan jag leva detta liv. Kan jag kastas mellan dessa olika världar? Men jag dras till världen saknar den när jag inte befinner mig där glömmer den vill fånga den. I den andra världen finns protester, magen dras ihop sorgen tänger in i varje por fortplantar sig i min kropp som blir tung orolig och ledsam Liksom värmen från världen som sveper in lätt i min kropp och sprider sig gör min kropp mitt sinne ljust varmt behagligt. Jag pendlar mellan trygghet, lust, värme och en iskall känsla isande känsla av ensamhet tomhet. Alla frågor som finns hur ska med världen och den andra världen ,kontra den trygga känsla att allt ska bli bra, är bra det är vi, vi kommer alltid ha varandra våra världar möts.
Varma känslor varma händer. Lättja kontra djup var finns jag vem är jag vem vill jag vara vem kommer jag att bli. Jag är en hel människa i världen, i världen känner jag mig komplett hel trygg i den andra världen mer vilsen orolig sökande vad vill jag vad kan jag vem vill jag vara bli bidra med.
Livet är inte lätt i världen men i den finns hopp, möjligheter, självklarheter, enkelhet. I den andra världen finns mer tvivel mer saknad, mer oro. I den andra världen finns vardagens hårdhet, stressen. I världen finns tid, tid att göra klart tid att vara människa prioritera att vara människa prioritera det viktiga i livet njutningen närheten samhörighet men samtidigt få utrymme för sitt eget. Vart vill jag vara vilken värld ska få ta mest plats i mitt liv vad väljer jag vad behöver jag vad vill jag.
Världen skapar minnen livslånga minnen av vackra stunder, stunder av närvaro. I Världen är det vi i den andra världen är jag ensam. I världen känner jag ,jag känner mycket jag känner starkt jag blir sårbar naken. I den andra världen känner jag inte, blir inte sårbar blir stark i mina roller ångar på fattar snabba beslut forsar fram får många saker gjorda presterar levererar. Jag pendlar jag faller jag famlar det smärtar. Jag störtar mot marken när jag landar på marken vaknar jag upp vem är jag vad vill jag vad kan jag vilket liv kan jag leva vilket liv vill jag leva vilken värld ska bli min, världen eller den andra världen…….

Medelålders kvinna som precis upptäckt skrivandet
Spegumman är medlem sedan Spegumman har 1 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Natasha Korsbäck