Publicerat
Kategori: Dikter om längtan

Var är hon?

Sökandet efter den rätta pågår för varje dag som går. Hittills har den flickan inte visat sig men jag ger inte upp. Hon har nog inte vägrat visa sig utan känner kanske inte igen mig eller inte vet att jag finns. Jag vill att hon ska kunna känna sig både stolt och trygg i mitt sällskap. Vi ska kunna göra saker tillsammans och även var och en för sig när det behövs. Huvudsaken är att tycker om mig för den jag är och har viljan att leva med det. Jag tror att ömsesidig respekt är a och o för ett fungerande förhållande. Jag fortsätter att söka henne och väntar med spänning att hon ska dyka upp och då kommer jag troligtvis att visa min glädje med ett bultande hjärta och ett leende på mina läppar.

Skriven av: Jon Stenberg

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg