Publicerat
Kategori: Sorgliga dikter

Varför slåss vi?

Varför slåss ni?
Ser det ut som vi är bygga för att slåss?
Ser vi läskiga ut?
Ser det ut som om vi har klor?
Ser det ut som vi har tänder för att bita ihjäl varandra?
NEJ vi är människor, vi är kanske dem minst farligaste djuren i världen, älgar har hjorn för att slåss, björnar tänder lika vasa som knivar,
vi ska inte slåss,
vi är inte gjord för att slåss,
vi var inte födda för att slåss,
ser ni inte?
Vi är människor, så sluta kalla varandra andra saker, vi alla är människor, och vi alla är djur.

Varning dem flesta av min dikter är på engelska. jag är 16 Är med i en anti mobbar grupp som heter TheRoyalGuardian just nu är vi bara 10 miljoner medlemmar men vi har hjälpt över 20 miljoner människor runt hela jord klotet. ibland när människor är ledsna brukar jag skriva dikter för att göra dem glada. och ibland skriver jag dikter om hur jag känner mig. ledsen. glad. arg. men brukar alltid skriva allt i ett dokument på datorn sen radera dem. nu ska jag prova skriva dem här och se hur det går.
Felixkaka är medlem sedan Felixkaka har 7 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg