Publicerat
Kategori: Sexnoveller

1 Dag på SPA

Önskedagar.
Detta är en av flera ganska långa erotiska berättelser som i stort sett är självupplevda. Inte så mycket in och ut, men mycket njutning på olika sätt och på olika platser.
Vi har en rolig grej för oss min flickvän och jag. Som går ut på att en helg i månaden, får en av oss bestämma vad vi ska göra, och den andre får inte säga nej. Det kan vara något utmanande, men helst en trevliga saker för att lära känna varandra och ha kul och skönt. 
Dessa är några lyckade händelser. Lågvattenmärket var när hon bestämde att vi skulle vara hemma hos henne och städa. Men det var trevligt ändå för hon kom iklädd endast en gammaldags städrock…som nu bor i vårt gemensamma hem
Läs dom helst i ordning 1 Dag på SPA, 2 Vibrerande tågresa, 3 Sol och klubb, 4 Ängen och gungan, 5 Ett halt besök, 6 Tantrakursen, 7 Nya hemmet, 8 På rull, 9 Lite tantra hemma, 10 Jag gratuleras.
Vi har till utvecklats mer och mer innerlig närhet.
Kanske kommer det fler, beroende på vad vi hittar på.
Redna

--------------------------------


1 Dag på SPA

Önskedagar

Nu hade vi träffats i drygt åtta månader och det närmade det sig sommar. 
Vi var inte unga och inte gamla, bara mogna och väldigt snygga. Vi hade mötts på ett yogaställe där vi gick båda två. Det är bra att vi träffades där för vi strävade båda efter närvaro och harmoni i våra möten, men det fanns så mycket vi inte visste om varandra än. 
Vi hade sexigt sex, med långa förspel och mycket utmanande antydningar till mer än så. 
Du gillade att retas genom att locka mig till upphetsning och sedan avbryta för att sedan be mig göra något helt annat för dig, som att med mjuka fingrar smeka dig från topp till tå eller smörja in dig med mjukgörande kokosolja. 
Dessa berg och dalbanor i upphetsning, fick mig att ställa upp på vad som helst för att förhoppningsvis bli tillfredsställd till slut. Det var trevliga lekar, men jag var ingen slav utan kunde ta för mig om jag ville. 
Vi hade börjat med en utmaning, att en gång i månaden fick den ene av oss bestämma vad vi skulle göra den helgen, och den andre fick inte säga nej.
Det var ju för att vi skulle lära känna varandras intressen och drömmar. Så det var inte för att vara taskig eller några otrevligheter. 
Det var din tur denna helgen. 
Tidigare hade vi givit en hint om vad som skulle göras, om man skulle packa något eller ha speciella kläder. 
Men du sa ingenting utan bara att du skulle hämta upp mig vid kl 08. 
Jag var lite undrande, men du var bara tyst och stum men en pillemarisk min.
Vi körde några timmar och jag förstod att vi var på väg mot en stor staden, men det gav nästan inga ledtrådar alls.  
Vi sjöng och hade trevligt på resan även om frågorna for i mitt huvud. 
Du följde din GPS och svängde av från motorvägen in i ett villaområde innan staden.
Nu blev jag ännu mer undrande, men jag förstod att det inte var lönt att fråga. 
Vi stannade framför en stor grå byggnad som inte sa mig ett dugg. 
Framme, sa du. 
Vi gick in i entrén som visade sig var väldigt fin med guldportaler och en stor reception. 
Du bad mig vänta medans du fixade. 
Du vinkade på mig och jag fick ett stort bylte med handdukar och badrock i famnen. 
Men viskade, jag har inga badbyxor med mig. Du tittade på mig och viskade tillbaka, -du ska inga ha. 
Du pussade mitt förvirrade ansikte och gick till damernas, så det var väl bara för mig att gå in till herrarnas. 
Det var flott och stort, jag duschade och tvättade mig noga med de lyxiga produkterna som fanns i duschbåset och knöt badrocken om mig och gick ur duschrummet, ut i en gigantisk hall.
Där det var en stor pool och bastu och flera ingångar som jag anade gick till fler bastuar eller liknande. 
Du kom ut till mig, blöt i håret och badrocken slarvigt knuten så jag anade att du också var naken under. Du sa, Waoo! detta var ju större än du trott. 
Men vad sjutton, sa jag. Det är ju folk här, ska vi inte ha badkläder på oss. Vad är detta för ställe? 
-Har du några badkläder? Har jag några badkläder? sa du och slet upp din badrock och blottade hela din sexiga nakna kropp. Jag höll på att tuppa av av chocken. 
Vänta nu sa jag, ska vi springa runt näck bland massa människor? Sa jag förfärad. Just som tre spritt språngande tjejer steg upp ur den stora poolen. Ok, jag brukar kunna hålla mig från att glo på andra tjejer när jag är ute med dig. Men detta var för övermäktigt för att inte glo, tre snygga pinuppor som svassade iväg längs poolkanten. 
Du tog tag i kragen på min badrock och vred mig mot dig och kysste mig och sa, kanske inte så dåligt ställe trots allt, va? 
Nja, sa jag, men jag tycker det är pinsamt. Till saken hör att jag drabbades av ”alopecia universalis” och tappade allt hår på kroppen för några år sedan. Jag har ovanlig tur som fortfarande har ögonfransar kvar så jag slipper så torra ögon, som andra och nu med tatuerade ögonbryn så ser det inte så konstigt ut.
Jag lider inte speciellt av det och du tycker det är sexigt, och så gör det att min kuk ser mycket större ut och det är bra för egot. Sedan tycker jag också att jag blivit mycket mer känslig i hela huden och har fått fler erogena zoner på kroppen. 
Vi börjar lite försiktigt, sa du. 
Fast innerst inne tyckte jag det var jättespännande att vara naken så här med dig bland massa andra. Jag går igång lite på att andra tittar på dig och har märkt ett litet exhibitionistiskt drag hos dig, kanske det blir mer av det i dag?  Men  jag själv var inte riktigt lagd åt det hållet och vad händer om jag får stånd, då blir det pinsamt på riktigt. 
Sedan sägs det att naturism inte har ett dugg med sex att göra, utan det är bara naturligt att vara naken. Jag tänkte att det är naturligt att vara kåt också, å jäkligt skönt. 

Det stod klart att du läst på, för du visste hur det funkade. 
Så vi gick in i en av gångarna till en ångbastu med dunkelt ljus. Utanför hängde vi av oss badrockarna och smet snabbt in i bastun. 
Det var en bastu av hög kvalitet, mycket ånga och fin stämningsfull inredning, som påminde om en mörk skog. 
Men sitta såhär naken med dig lika naken, i ett rum med andra var väldigt upphetsande. 
Jag vågade inte göra något annat än att låta utsidan av handen nudda din mjuka rumpa. 
Skulle man koppla av nu? 
Det försökte jag inte ens, pulsen slog och tankarna for. 
Du verkade coolare än mig och lutade dig tillbaka mot det varma kaklet och blundade. 
Jag sneglade på dina bara bröst som blänkte sexigt av ångan, och du var verkligen döläcker. När jag märkte att du blundade, så tog jag mig en extra titt på din härliga kropp. 
Du är inte mager utan har former som liknar en 50-tals pinuppa, slank men ändå kurvor med ganska tunga bröst och mörka vårtor. Du slappnar av ytterligare och lät dina ben glida lite isär. Det är en ganska buskig buske du har, tänkte jag. Mer välklippt har den varit, men jag anade dina blygdläppar men inte mer än så. 
Du särade ännu mer på benen och lät din hand liksom bara klia lite. Jag märkte att du inte alls blundade utan tittade på mig och log. Du lutade dig fram till mitt öra och viskade, -fluktare där. 
Jag kände mig lite ertappad, men funderade på om du faktiskt gillade det. 
Vi smet ut från ångbastun och jag svepte snabbt in mig i badrocken, du tog betydligt längre tid på dig. Fixade med ditt långa hår och lät rocken hänga lite sexigt löst över axlarna, vilket gav ett extra sexigt intryck när brösten trycktes ihop av badrocken. Jag kände att det pirrade till i kuken och jag svalde och försökte tänka på något annat. 

Hela badet hade en harmonisk stämning med stillsam musik som låg som en lugnande matta över allt, stället kändes fint och exklusivt. 
Vi simmade ut i den stora poolen där det fanns flera olika stationer med bubblor och strömmar. Det var verkligen jätte skönt att simma runt där och känna vattnets virvlar över hela min känsliga nakna hud.
Du omfattande mig bakifrån och red på min rygg. Det var en härlig känsla att känna din nakenhet mot min. Dina bröst tryckte lätt mot ryggen och ditt fitthår kittlade mig i svanken, så sexigt.
Min kuk reagerade direkt och jag fick stånd, så klart.
Jag krängde mig runt och slog armarna runt dig. Jag tryckte mitt stånd mot din buske och du fnittrade till och sa, vad har vi här då? Jag behövde inget svara för du fattade tag om kuken med båda händerna och kramade ståndet mjukt upp och ner några drag. Jag hade blivit jättekåt och kysste dig hungrigt, du besvarade mig med din våta tunga. Du tryckte dig hårdare mot mig och slingrade dina ben om min bak. Det skulle varit så enkelt att putsa dig där mitt i poolen, men förstod att det var bäst att simma bort från dig ett slag. Och när ståndet lagt sig gick vi till vad vi trodde var nästa bastu. Men det visade sig vara en liten pool med saltvatten och ännu lite varmare än i stora poolen. 
Vi var helt själva i den poolen och det var tur. För saltet i vattnet gjorde våra hudar extra hala och det var hur skönt som helst att låta våra kroppar smekas mot varandra. Det märktes tydligt att du var lika kåt som jag, för du lät din fitta åka rutschkana över hela hala mig. Och min kuk stod som ett spett och ville in i din fitta hela tiden.
Men vi styrde undan ett bra tag. Innan vi hamnade i ett hörn när du hade dina benen runt min midja. Jag tog tag i dina höfter och styrde in kuken, du var hal och svullen i fittan. Det var så skönt att äntligen få knulla dig och saltvattnet fungerade som extra glidmedel.
Jag tog det lugnt med långa mjuka tag och vände oss om så du flöt fritt i vattnet och bara öppnade dig för mig. Med dig naken och vacker i den dämpade röda belysningen lät jag dig åka fram och tillbaka på min hårda kuk. Du stönade av vällust och vi njöt av varandra.  Tills vi brutalt väcktes av att andra människor var på väg in i rummet. 
Vi ställde oss raskt upp och försökte se så troskyldiga ut som möjligt och jag hoppades mitt stånd inte skulle synas där under vattenytan.
Vi skyndade oss upp så fort vi kunde, jag med kuken halvslakt svängande. 
Vi skrattade åt vårt upptåg och hittade en dusch där vi duschade det kallaste vi orkade, för att kyla ner våra lustar. 

När vi åter kom ut i den stora hallen, var jag helt färdig av kåthet och ville bara fortsätta knulla på något vis, den där kalla duschen hjälpte knappt alls. 
Du sa åt mig att vänta ett ögonblick, å så gick du in i omklädningsrummet och var strax tillbaka med en liten necessär. 
Kom, sa du och tog mig i handen och ledde mig upp för en trapp.
Där uppe var det en korridor med dörrar till flera bås. Vi tog ett bås som var ledigt, flera var upptagna märkte vi.
Där inne var det ett litet rum med några rottingfåtöljer och en massagebänk, du förklarade att man kunde låna dom här båsen om man ville vara mer privat och utbyta massage med varandra, eller anlita en massör från etablissemanget. 
Jag struntade i vilket och drog dig intill mig och kysste dig, för jag ville knulla å spruta dig full. 
Men du hade andra planer och lösgjorde dig och sa, 
- titta vad jag har i necessären. Jag tittade och där låg rakgrejer!? 
Nu vill jag blir som du, sa du, lika slät, sexig och naken. Vi hade pratat om att jag tyckte det var skönare nu när jag inte hade något hår, det blev liksom intimare. Men du hade tyckt du nog var för lite för gammal för att helt raka fitta, men nu var det alltså dax, sexigt tänkte jag och kuken tog ett kåtskutt.
Jag får erkänna att detta var en dröm för mig, att få raka din fitta och se hur den verkligen såg ut, hela stämningen i båset och mellan oss var laddad med lust och snusk. 
Vi hörde att det var andra människor i båsen bredvid även om det var fläktljud och lågmälda musik, så kunde vi hör lågt mummel. Det bidrog till att det kändes extra spännande att vara nakna med varandra, nästan som i en provhytt i ett köpcentrum. 
Vi hånglade och kysstes lite till innan du lade dig på rygg på britsen. Vi fnittrade en hel del i vår kåthet och jag var lite rädd att jag skulle vara fumlig med rakgrejerna när jag var så här upphetsad.
Men det gick bra och först klippte jag det yvigaste håret med en liten sax, för att sedan börja raka bort det mörka krullet. Fram trädde din kärleksros i all sin prakt.
Så där extra sexig där de inre blygdläpparna sticker fram en smula och bildar som blomblad ovanför entrén, du var lite oroligt och viskande undrade hur det såg ut? Jag sa, stör mig inte för jag arbetar just nu med det vackraste jag sett.
Det var verkligen en förhäxande syn, så sexigt.
Nu får du vända på dig, viskade jag.  - Va? Sa du. - Varför då? För jag måste komma åt där bak också.
Detta var lite mer än du tänkt, att vara tvungen att ligga med nakenrumpan i vädret, samtidigt som jag skulle raka runt ditt anus. Jag smekte försiktigt samtidigt som jag drog med hyveln. Detta var ju oväntat skönt, viskade du, när du åter lade dig på rygg. 
Du log och reste dig på armbågarna för att se. Du blev tyst en stund innan du sa, jäklar vilken sexig mus jag har. Du smekte dig själv och kände efter. Jag tyckte det var jätte läckert när du undersökte din nyrakade fitta med fingrarna med klarröd naglar. Jag bara stod och runkade sakta och blev ännu kåtare. 
Någonstans hade jag läst att man kunde undvika röda utslag och sånt, om man smörjde med saliv. Så jag frågade dig om det var en bra idé?
Du svarade grumligt, ja, och sära på benen ännu mer. Det riktig lyste av kåthet i dina glittrande blåa ögon. Jag slickade och sög och desinfekterade och njöt och hörde dig njuta.
Du smekte mitt kala huvud och styrde mig rätt, för att det skulle bli så skönt som möjligt, för dig.
Det var en så sexigt förbjuden känsla att slicka din nyrakade fitta i det där båset, där jag kunde höra mumlet av andra i närheten. 
För att hindra dig från att stöna allt för högt, gav jag dig skärpet till badrocken att bita i. Jag slickade rent och njöt av den lena känslan. Samtidigt som jag tog din klitoris mellan mina läppar, Lät jag två fingrar leta sig in i din grotta och hitta din g-pungt som jag masserade med allt mer bestämda smekningar. Du riste i hela underlivet och när det gick för dig spände din kropp upp i en båge och låste fast mig mellan dina mjuka lår. Så jag varken såg eller hörde, men jag njöt. Sakta stillade sig din kropp och när du åter släppte taget reste jag mig upp och log och tittade undrande på dig.
-Hur mår du? Frågade jag. -Vad skjutton gjorde du med mig? Frågade du förvirrat tillbaka. -Vad var det för grej du kom åt där? Du såg alldeles vimmelkantig ut med blossande kinder och tårar i lyckliga ögon.
Det skulle väll vara det som kallas g-punkten sa jag och undrade om du inte kände till den? Har hör talas om den, men inte tänkt att jag också hade en, sa du. Men hjälp vad skönt det var, log du till slut.
Du låg där naken på britsen och liksom höll om din mus, som om den behövde stöd av dig.
Jag behöver vila lite efter detta mäktiga vulkanutbrott min vagina varit med om, sa du. Jag bäddade in dig i handdukar och badrock. Knappt var jag färdig innan du somnat med ett leende på läpparna.
Jag drog ihop stolarna och lade mig och mediterade en stund, nöjd med min insats och sände en tacksam tanke till P3-dokumentär som handlade om kvinnlig sexuell njutning.
Jag märkte hur du rörde på dig lite och såg hur du öppnade upp handduk och badrock så benen blev fria. Så förde du undan tygerna så den renrakade musen blev blottad, jag tittade nyfiket på. Sakta hasade du nedåt på britsen så hälarna tog stöd på kanten och det enda jag såg från där jag låg, var dina smalben och en läcker blank rödsvullen fitta. Du förde ned dina händer på sidan av dina stjärthalvor och knep om skinkorna så fittan öppnade sina blomblad ända in till den inbjudande grotta. Mycket sexigt och signalen var självklar, både för mig och min kuk som kåt som sjutton ville fylla rosen med sin säd.
Jag reste mig upp och det var en märklig syn, men en vit kokong med endast ett blottat sköte framför mig i precis lagom knullhöjd. Det var anonymt kunde varit vem som helst. Om det inte varit för den erotiska upplevelsen innan hade jag inte varit så sugen.
Men din lekfullhet eggade mig så jag styrde in kuken i paradiset. Med långa sköna tag njöt jag av fittans glödande värme. Sakta såg jag hur tyget vid toppen av den vita kokongen började röra sig och du kikade ut med ett öga. Det förhöjde känslan av overklighet och känslan av att det kanske inte var samma person, ögat och skötet. Tills du med en enda rörelse kastade bort all frottén och du låg naken och ursexig spetsad på min kuk
Alltså, vad skönt, du låg där framför mig med blossande kinder och svällande bröst. Nyrakad fitta och bara ville bli knullad.
Du låg i en alldeles lagom höjd och lyfte upp dina ben mot mina axlar, så min kuk gled så behagligt in i din sugande nyrakade fitta. Det var fortfarande tidigt på dagen och vi skulle vara kvar länge än och jag knullade dig redan.
Min kuk var så kåt och din fitta så skön, den liksom sög in kuken i sitt heta inre och jag njöt i varje drag det kom som en skälvning genom hela mig och tog inte många drag till innan jag tömde all min sats långt upp i blommans sugande grotta. Det var så skönt och jag skälvde igen i hela kroppen och knäna bar inte längre. Så jag föll mjukt över din varma mjuka kropp. 


1.1 Dag på SPA

 
Du låg avslappnad på massagebritsen med benen brett isär. Jag tittade med förtjusning på din svullna blöta hårlösa fitta där min sperma sakta rann ut ur dig. Jag kände att jag höll på att bli kåt på nytt och det ryckte av lust i min kuk. 
Men hejdade mig och lade en handduk över din ännu en gång blundande kropp. 
När du piggnade till efter sådär 10 minuter, var du på ett strålande humör och det smittade av sig. Jag gick fram och smekte å kysste hela din härliga kropp, vi beundrade din fitta tillsammans och jag slickade mycket försiktigt din klitoris. Men du avvärjde och sa att hon fortfarande var i chock efter explosionen innan. Hungern tog överhand och vi gick bort till restaurangen där den förbetalda lunchen väntade. Där var det tvunget att ha badrock på, men det var så varmt att den fick sitta löst och ledigt för att vi inte skulle storkna.
Jag kunde öppna min rock och sitta med nästan bar överkropp, så jag blev svalare. Men det passade sig inte att du blottade dig lika mycket.
Men du tog en isbit ur vattenglaset och kylde dina rödrosiga kinder och panna.
Isbiten fick följa med ned mellan dina bröst, du tittade dig lite oroligt omkring innan du lät den kana över din ena bröstvårta. Ett saligt leende av välbehag, spreds över ditt ansikte. 
Du tog en ny isbit och smekte den över ditt andra bröst och fortsatte ned över din mage, såg dig om igen innan du lät isbiten glida ännu längre ned. Och att döma av din min och ditt lätta stön, så förstod jag att du svalkade din fitta. 
Du sträckte fram det lilla som fanns kvar av isbiten till mig som glupskt tog den i munnen och jag kände igen din smak mixat med min på isbiten. -Jasså hon behövdes kylas ner sa jag. Du lutade dig fram och sa med förtrolig röst, att -jag blir jätte kåt av allt det här med att vara naken så här. Och den enorma orgasmen förut som var kraftigare än jag tidigare varit med om. Och du undrade vad jag tyckte om du levde ut lite av din exhibitionistiska lustar.
Jag sa att jag verkligen gillade det och såg gärna mer av det när det var möjligt.  Du såg lättad och glad ut och tog en isbit till och förde ned, samtidigt som du sa. Att denna behåller hon själv där nere, och fnissade glatt. Jag bara beundrade dig och sa att, -att bara hon inte förfryser sig. Du skrattade och viskade, att då får väl din isbrytare komma och hålla rännan öppen.

-

Efter maten när vi kom ut från restaurangen, så tog du snabbt av dig badrocken igen och spatserade helnäck och stolt och visade upp din nyrakade mus för den som ville se. Du tyckte nog att det var lite extra sexigt och skönt med ditt hårlösa sköte. För du smekte dig flera gånger där nere och svängde lite extra på rumpan. 


Det fanns ett soldäck med en liten utomhuspool.
Vi simmade lite sedesamt i den lilla poolen en stund, men vi passade på att smekas mjukt när vi möttes. Det blev allt hetare smekningar vid varje runda. Tillslut var vi som två delfiner som gned oss mot varandra. Det var väldigt upphetsande även om inte könen var i centrum.
Men till slut gick vi ändå upp och lade oss i solen på solsängar som fanns här och var på terassen. Jag tänkte vi skulle ligga lite i skym undan och fortsätta mysa. Men du valde snabbt några stolar mitt bland de andra. Jag fattade direkt och gillade ditt vågade val.
Jag svepte ändå lite blygt in mig i min badrock medans du la dig utan att skyla dig.
Jag lade mig på sidan och medans jag spanade in dig, berättade vad jag såg och hur mycket jag uppskattade och gillade det.
Det blev en liten lek, där du liksom lyfte fram en kroppsdel i taget och jag överöste dem med lovord om hur mycket jag tyckte om just den delen av dig. Vi blev så inne i leken att när vi kom till fittan så särade du på benen så solen kom in. Jag berätta om varje detalj i din sexiga fitta.
Vad vi glömde bort var att det var annat folk runt omkring på de andra bäddarna. Så när du öppnat upp din fitta med fingrarna för mig, såg jag två andra män som stirrade som förhäxade. Jag blev först lite orolig men märkte att du redan sett dem och att du njöt av deras uppmärksamhet. 
Vi sansade oss lite och vi funderade lite på det där med fram-musad eller bak-musad? Nu när jag äntligen fått sett din urläckra mus, så märkte jag att jag man såg väldigt mycket av av dina blygdläppar. Mer av de yttre som likson kom strävade uppåt åt naveln, eller hur man ska säga? Medans vi tittade oss omkring såg vi att det såg väldigt olika ut (så klart).
Vi gick och gjorde en empirisk mini undersökning. De flesta av de 7-8st. Vi såg syntes inte musen nästan alls, utan var liksom dold på undersidan. Någon hade en inbjudande snäcka som visade sig jätte mycket. Medans din var mer stillsam men synlig den med men inte så mycket av det som väll kallas bullfitta (fult ord till något som är väldigt sexigt).
När jag tittade igen, kunde jag klart se att du var kåt. För din klitoris smög sig fram en aning utan för det yttre blygdläpparna och de inre var svullna så de syntes också mycket mer. Så himla sexigt. Jag undrade om det är skillnad. Om en tjej ser sitt mus mer, t.ex. när hon ser sig spegeln eller tittar ned.
Då blir man mer nyfiken och ägnar sitt kön mer intresse, och på så vis blir mer intresserad vad det är för en figur? Och blir då mer sexuellt aktiv. Medans om hon inte ser nästan något, inte blir så intresserad och då mindre sexuellt aktiv? För man säger ju att killar som ser sin dingeling, pillar på den mer och blir då mer kåt?
Jag blev mer nyfiken. Men du tycket verkligen inte jag skulle gå runt och fråga damerna och tjejerna på SPA:t, hur vida hur mycket det såg av sina egna kön, avgjort hur kåta dom var. Kanske finns det någon undersökning på det?

-

Lite bakom några duschar och vindskydd låg det en fin och rymlig vedeldad bastu. Det var bara ett enda par där inne när vi klev in, men de gick snart.
Vi låg på varsin brits du över min. Sakta kom din fot över kanten och landade mjukt mitt på min kuk. Försiktigt började den trampa runt lit och knepp försiktig med tårna så den fick extra massage. Men så sexigt med bara en naken fot som lekte med min kuk som villigt reste sig och var med på leken. Jag märkte hur du försökte få ett grep om den men tårna, men lyckades inte. Så jag hjälpte till att lägga din stortå och lång tå runt skaftet så du kunde runka lite. Du reste dig och tittade fnissande ned på mig där jag låg, bokstavligt helt fast i dina klor.
Du släppte tagen och klev ned till min lave och ställde dig på knä vid mina höfter och styrde upp min hårda kuk i din villiga fitta.
Värmen hade gjort oss lite snurriga i huvudet och kåta igen och våra varma läppar möttes i en het mjuk kyss. Sakta lät du min kuk smeka insidan av ditt sköte och du var åter så där sexig med blossande kinder och ruffsigt hår. Du stannade av med kuken långt in i finfitta och spände dina muskler rytmiskt om min kuk. I samma takt som du kramade så lyfte jag lite på mitt bäcken, så det kändes som om jag kom djupare och djupare in i dig för varje juck.
Vi tittade varandra djup i ögonen i den dunkla bastun och jag kände hur det brände i bröstet av kärlek till dig. Min sexiga kåta flickvän som njöt av att ha min kärlekspåle djupt upp i sig i inner i en varm bastu på ett SPA där någon kunde kliva in vilket ögonblick som helst. Det var så upphetsande och härligt, så när vi hörde folk utanför på väg in låg vi kvar och fortsatte se varandra i ögonen. Och liksom utmanade varandra vem som skulle ge sig först. Men ingen av oss gav vika och när vi hörde att de som var på väg in pratade tyska låg vi kvar på samma vis. Ditt hår blev som en slöja som dolde våra ansikten och gjorde så vi inte såg vilka som kom in. Du började åter att utmanande spänna dina slidmuskler om min allt jämt hårda kuk, din rackare tänkte jag. Knulla så här med folk i samma rum, även om vi bara låg still och kände.
Efter en stund ruskade jag lite ansträngt på huvudet till dig, som förstod vinken och samtidigt som jag lyfte min överkropp. Gled du av min hårda kuk och ställde dig med ryggen åt Tyskarna, så jag kunde ställa mig upp utan att de såg för mycket av min glänsande hårda stake. Väl på väg ut mötte vi de två gubbarna som tittat djup in i din öppna fitta förut. De glodde och hejade glatt på dig som hejade lite generat tillbaka, lite blyg var du allt och det kändes skönt. De missade och på så vis att se min svajande kuk.
Fnittrande och omtumlade svalkade vi av oss i duscharna utanför bastun och jag frågade lite oroligt vilka tyskarna var? Du svarade att det var 2 par som log uppmuntrande mot oss när vi flydde. Så skönt då tyckte jag att de inte blängde surt.
Jag var bra snurrig efter denna utmaning och hade sett att det fanns runda solsängar med små kapell som gick att dra över lite hjälpligt. Dom låg i små kvarter med häckar emellan.Så det blir väldigt privat.
Jag sa att jag behövde vila en stund och du sa -gör du det så hämtar jag något att förfriska oss med.  
Vi hängde våra badrockar vid ingången, så det syns att den här är  ”upptagen”.
Du travar naken och stolt iväg men fina rumpan härligt gungande, nu blev jag lite kåt igen för du är så himla inbjudande. Jag tittade ned på min kuk och kände mig stolt öve vad mycket njutning den drar till sig.
Jag är ganska trött av alla intryck och känslosvängningar så jag slumrar till ganska direkt på den varma solsängen och när jag vaknade till igen. Ser jag att du står och tittade ut över en mur vid fotändan av sängen.
Det står en dricka och en sån där energibar bredvid mig, som jag slukar samtidigt som jag tittar på dig som står med ryggen och spejar ut över en mur.
Du har lyft upp din ena fot på en sten och dina höfter juckade stilla fram och tillbaka, så jag förstår att du smeker dig själv på din lena mus.
Muren är så pass hög att den nåde dig strax över brösten. Så ingen kunde se vad du höll på med från andra sidan.
Jag ligger där en stund och tittar och tycker det är väldigt sexigt, så kuken börjar resa sig och jag runkar den lite grann.
Jag reser mig och går bort mot dig med kuken svajande.
Jag kommer upp bakom dig styr in kuken under din rumpa samtidigt som jag kramar om dig.
Nedanför muren är det ett köpcentra med en parkeringsplats. Så du har stått å kollat in folk, samtidigt som du pullat dig själv. 
Vi säger ingenting men du reser dig på tå och styr in min hårda kuk i din hala fitta. Vi stod så och knullar samtidigt som vi tittade på besökarna i affärerna. Kanske var det någon på parkeringen där nere som fattar vad vi gjorde, det gav en extra krydda år situationen. 
Du fortsatte smeka din klitoris att intensivare och kom snart i en ljudlig orgasm. Du höll dig fast i muren och jag hjälpte dig att hålla din balans med ståkuken som en stötta i din fitta.
Vi välte ned oss i solsängen lite fnittriga, du knuffade mjukt ned på rygg, gränslande min kuk som fortfarande stod i givakt.
Med ryggen mot mig red du mig en stund och sa. Det bästa av två världar, ”solen på tutten och staken i muttan”. 
Det var bara härligt att bara småknulla så där utan att jaga någon orgasm.
Jag smekte dina sköna former och när du böjde dig framåt, fuktade jag min tumme och smekte ditt anus. Det var inget vi prövat tidigare, men du gillade det och särade dina skinkor lite extra.
Det var en upphetsande och snuskig syn. Med min kala hårda kuk i din savande våta fitta och ett fuktigt anus, himlen och den lätta brisen.
Jag smekte dina blygdläppar och förde upp lite mer fittsaft till ditt anus och smekte mer.
Jag hjälpte dig att fortsätta jucka med ett fast tag runt din rumpa med ena handen, samtidigt som jag fortsatte smeka ditt rosett med den andra. Jag kände att du förde ned din hand mot din fitta och bearbeta din klitoris, snart kom du i ytterligare en orgasm. Jag såg och kände hur din fitta kramade om min kuk i vågor.
Men när du slappnade av efter orgasmen blev vinkeln för brant för min stenhårda kuk, så jag fick krångla mig ur. Och med en blöt klatsch landade den på min mage.
Du hörde det och vände dig om med ett flin. Och sa, här flödar det av kärleksvätskor.
Du slickade min kuk ren, men ingen ansats att hjälpa till med någon utlösning. För du vet att jag gillar det så ,att hålla på orgasmen och fortsätta att vara kåt länge. 
Vi låg och gottade oss lite i solen och lät den ljumma vinden smeka våra nakna kroppar.
Nu går vi och badar igen, tyckte du. 
Med kuken tungt hängande under badrocken och dig spritt språngande bredvid gick vi in i anläggningen igen. Och just då bjöds det in till något som hette saltpeelingen.
-
Det var i ett större helkaklat rum med fasta britsar längs väggarna och duschar i mitten.
Jag valde raskt ett hörn för oss, för jag tänkte det var bäst med tanke på hur kåt jag var nu igen. 
Mycket riktigt så skulle vi peela varandra med havssalt från Himalaya, hur det nu gick ihop? 
Det var behaglig belysning och harmonisk musik. Och vi fick skålar med salt i. Jag började lite försiktigt att smeka in salt på din rygg, men blev snabbt modigare när jag sneglat på de andra i rummet.
Det var sensuella smekningar både här och där. Du tog emot och hjälpte till och det var väldigt erotiskt att smeka sträv salt över hela din mjuka nakna kropp med folk så nära.
Över dina sköna bröst och din härliga rumpa lite snuskigt och så sexigt.
När det var din tur, tog du det till en helt ny nivå och använde hela din kropp mot min, det blev verkligen bodypeeling i ordets rätta bemärkelse. Jag blev så upphetsad och sensationen var så stark jag inte att kunde hålla tankarna i styr. Särskilt inte när du använde din saltriviga rumpa att peela mina ljumskar. Du visste säkert vad du gjorde, när du gnuggade lite extra på mitt stegrande stånd. Jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Jag blev så generad när kuken reste sig, men du bara log.
Tur att vi stod i hörnet, för du ställde dig bakom mig och smekte min rygg och rumpa med dina bröst. Samtidigt som du höll balansen med ett fast grepp runt min kuk, som nu stod rakt upp i givakt. Fasen, tänkte jag för duscharna var ju mitt i rummet, och där fanns inget hörn att gömma sig i. Vad skulle jag göra nu?
Sessionen började ta slut och jag hörde att flera började duscha. Jag försökte se, men det stod folk på båda sidorna. Resolut tog jag tag i dig och ställde dig framför mig och så vände jag oss om och med din rumpa tryckt mot mitt hårda stånd styrde jag oss mot närmsta dusch. Men fasen vad sköna dina vickande steg var mot kuken, där den låg i strax över din stjärtskåra.
Jag väste i ditt öra, att nu står vi still här i duschen ett tag. Du såg mycket nöjd ut, när du nickade till svar.
Som tur var vattnet svalt och den pinsamma situationen, bidrog till att min kuk slaknade av ganska fort. 
Allt så vi var så mjuka och lena i huden att vi inte kunde hålla fingrarna från varandra. Efter lite letande hittade vi en mörk ångbastu med en angenäm doft av eukalyptus där det för tillfället var folktomt.
Vi stod rakt upp och ned på det varma kakelgolvet och kramades. Smekte och strök med läppar, händer och allt på hela kroppen mot varandra. Jag hade hittat en pump med någon sorts lotion som gjorde oss galet hala. Min känsliga hud njöt i varje vrå. Min kuk stod som om den vore av betong och ville pröva varje veck som kunde bli på din kropp. Du fick mig att lägga mig ned på kakelbänken mitt i rummet och strök dina blygdläppar över hela mig. Samtidigt som du stönade, ooo så skönt. Jag tafsade och smekte över allt, det var så skönt att jag trodde hela jag skulle få orgasm. Vi var helt uppe i vår njutning och hade bara tur att vi skulle byta plats när dörren plötsligt öppnades och tyskarna åtet kom på oss, fast de märkte nog inget denna gång. Det var dimmigt, mörkt och vi han sätta oss ned. De andra hamnade i andra änden av rummet bakom ett podie där en glimrande grön saltsten glödde snyggt.
Vi satt på bänken mot väggen och min kuk stod fortfarande som ett spett. Först började du sakta runka den, och nu var jag så kåt och snurrig av allt som hänt så jag sköt bara fram höfterna mer för, för att du skulle komma åt bättre. Du böjde dig ned och började suga och slicka på kuken som om den vore en polkagris. Jag njöt och smekte samtidigt din rygg och rumpa där du låg vid sidan av mig. Det var nära att gå för mig där inne i ångan och i din mun, men du avbröt som vanligt just när det var som skönast.
Men nu jag var kåtare än någonsin och tog din hand och ledde dig nära på bryskt ut ur rummet, med kuken svajande som en skallerorm i öknen
Jag sa till dig, att nu följer du med mig, för nu måste jag få knulla dig på riktigt. Bra idé, sa du och hängde på. 
Men raska steg tog jag oss med upp till den solsängen som vi var förut och jag nästan föste ned dig på dynan, fällde över kapellet så gott det gick och du log mot mig och sa, ja kom å ta mig.
Bara av att se dig ligga där med benen och armarna brett isär och din nyrakade fitta svullen och våt, fick min lust att rusa och kuken att värka av spänning. Jag sänkte mig raskt ned över dig och utan styrhjälp gled jag in i dig och fyllde ditt inre med sprängkraft. Jag lade mig på dig och lät hela kroppen smeka dig samtidig som kuken åkte in och ut i ditt i din mjuka fitta, hela du var mjuk som ett enda organ som skänkte njutning till hela mig. Kuken fyllde din fitta så skönt och jag smekte dina oerhört mjuka bröst , där bröstvårtorna var som mogna hallon och pumpade kuken in i din fitta.
Vi var sprängkåta båda två märkte jag och tempot och pulsen steg i takt. Jag drog ur min kuk och ville smaka på din fitta. Den smakade salt, fräscht och väldigt blöt, när jag sög och slickade. Tog din klitoris som var mer svullen än jag känt den tidigare, mellan mina läppar och masserade den med tungan. Jag kände att du var på gång, så jag gled åter upp och tryckte in min kuk in i dig igen. Du masserade din klitoris och när du började hyperventilerar så var jag i samma tillstånd och min orgasm brakade iväg genom kroppen och långt långt långt in i din sugande fitta. Det blev helt svart för mig ett ögonblick och när jag vaknade till, låg jag i dina armar och kunde inte göra annat än att börja skratta ett flämtande skratt men ett befriande och tillfredställt skratt. Och jag hamnade på sidan om dig och  tittade in i dina glittrande ögon och sa, tack för denna utmaning och du svarade att -fasen vad vi är sköna för varandra. Jag kunde bara hålla med. 
När jag satt och väntade på dig vid utgången. Föll mina ögon på ordningsregler för etablissemanget. Överst stod det att all sexuell aktivitet, var förbjuden och kunde leda till evig avstängning. Jag försökte skämmas lite, men kunde bara tycka att det var värt risken.
Redna

Skriven av:

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren