Publicerat
Kategori: Sexnoveller

2 Vibrerande tågresa Önskedagar

Detta är en av flera ganska långa erotiska berättelser som i stort sett är självupplevda. Inte så mycket in och ut, men mycket njutning på olika sätt och på olika platser.
Vi har en rolig grej för oss min flickvän och jag. Som går ut på att en helg i månaden, får en av oss bestämma vad vi ska göra, och den andre får inte säga nej. Det kan vara något utmanande, men helst en trevliga saker för att lära känna varandra och ha kul och skönt. 
Dessa är några lyckade händelser. Lågvattenmärket var när hon bestämde att vi skulle vara hemma hos henne och städa. Men det var trevligt ändå för hon kom iklädd endast en gammaldags städrock…som nu bor i vårt gemensamma hem
Läs dom helst i ordning 1 Dag på SPA, 2 Vibrerande tågresa, 3 Sol och klubb, 4 Ängen och gungan, 5 Ett halt besök, 6 Tantrakursen, 7 Nya hemmet, 8 På rull, 9 Lite tantra hemma, 10 Jag gratuleras.
Vi har till utvecklats mer och mer innerlig närhet.
Kanske kommer det fler, beroende på vad vi hittar på.
RednaNästa månad var det min tur att bestämma hur helgen skulle bli. I smyg hade jag inhandlat en grej som jag var nyfiken på hur du skulle reagera på, men mer om det senare.
Du har som likt andra tjejer sällan något att klä på dig, men i ditt fall kunde till och med jag se att det stämde och du hade flera gånger sagt att du skulle vilja köpa nytt, men hade inte riktigt tagit dig den tiden. 
Jag hade lyckats sälja en i mitt tycke fruktansvärt ful tavla till en konsthandlare, för oväntat mycket pengar. Och jag sände faster Margareta en varm och tacksam tanke för det mycket generösa arvet, även om hon säkerligen inte heller kunde ana att den var värt så mycket. 
Vi skulle på utflykt, du och ja. I smyg hade jag packat lite toalettartiklar, ombyten m.m. till oss, och lagt i en sån där mjuk påse. Som jag skickat iväg till hotellet i stora staden där jag bokat rum på. 
Den där konsthandlaren hade envisats med att betala en stor del av summan i blandade kontanter, så nu hade jag flera buntar med sedlar gömda runt omkring i lägenheten. På grund av att han bara skrev kvitto på den del jag fick på kontot, kunde jag inte sätta in dom på banken heller. Ett riktigt lyxproblem. 
-Det är fasen inte lätt att betala med kontanter nu för tiden. 
Även denna gång var det hemligt och du trodde vi bara skulle vara hemma hos mig, eftersom jag inte bett dig packa något och du hade ombyten och annat redan hemma hos mig. Då brukade du komma helt utan packning. 
Det enda jag sagt var att när du kom skulle vi ta en liten tur ned till centrum, så klä dig lite shopping fin. 
Det absolut svåraste när du kom, var att inte genast berätta om tavelförsäljningen, för jag var så upprymd av den att jag höll på att spricka. 
Du kom i en underbar blå blommig ärmlös klänning som förstärkte dina yppiga former och i matchande remsandaler. Klänning var verkligen jättefin, men jag visste att den var sliten och lite fnasig i muddarna (heter alla kanter på kläder så?) vi kramades och längtaskysstes, det var ju fjorton dagar sedan vi sågs och du var nog lite förvånad över min spralliga upprymdhet, du skulle bara veta tänkte jag. Men förhoppningsvis tog du det som om jag var så glad att se dig, och det stämde ju också. 
Och hade vi inte haft en tid att passa, hade vi nog redan varit halvt avklädda och på väg mot sängen. 
Du har fortsatt att raka musen sedan spa besöket sist. Och när vi kramades vickade du lite extra på rumpan för att göra mig uppmärksam att den var med, jag vet att du gillar att jag smeker och kramar den lite extra. Men nu var det liksom något mer. Jag smekte men det var något som saknades? Jag smekte mer och tillslut, smekte jag så mycket att klänningen åkte upp över din runda sköna rumpa och kände din bara hud. Inga trosor!! 
En ilning gick genom hela mig, rakt ned i kuken. Jag hade nämnt det för dig att det var det mest sexigaste jag visste, kjol utan trosor. Jag lyfte resolut upp dig på köksbordet, beundrade synen och kysste din kala mus, du tjöt av skratt och särade på benen. Det var helt underbart, var jag inte snurrig i huvudet förut så blev jag det ännu mer nu.
Men jag fick lägga band på mig för vi hade denna tid att passa, som du inte visste om.
Jag slutade motvilligt att slicka din härliga fitta. Med klänningen uppe runt midjan, ställde du dig upp alldeles rödblommig och sexig.
Jag sa, nu stänger leklandet för jag måste få på ett par blev på lådan innan det är försent. Du rättade till klänningen, jag ursäktade mig och sa att jag glömt några av breven jag skulle posta i sovrummet. Jag tog med min portfölj och stuvade ned ett par trosor ur din garderob, något jag aldrig trott jag skulle göra med förväntan. Dom skulle säkert behövas senare, aldrig kunde jag tro att du skulle komma så här super sexig utan underkläder. Eller vänta BH?, jo det hade jag känt. 
Väl nere i centrum styrde vi stegen mot brevlådan som låg borta vid järnvägsstationen, det var det som var svepskälet till att jag hade jag portföljen med mig. Men den innehöll en helt anan saker också.
När vi kom dit och jag lagt på ”fakebreven”, stod det ett tåg inne. Så jag tog dig i handen och sa, kom så åker vi med. Du bara skrattade och trodde jag skojade. 
Men när jag tog fram biljetterna och bad dig om hjälp att hitta rätt vagn, så såg du mycket förvånad ut.
Du backade, skrattade och sa, vad har du nu för planer? Jag sa att, jag har hört att dom har utmärkta smörgåsar i plast i just denna restaurangvagnen.
Mycket tveksamt klev du på tåget. Du blängde med en låtsad sur min. Det får väl gå då sa du, eftersom det är 1:a klassbiljetter. Men hur långt ska vi åka då? frågade du. -Ja, sa jag, tills smörgåsarna är sluta, antar jag. Du himlade med ögonen och fattade att några vettiga svar var inte att vänta. 

-

Tåget började rulla och det var trotts allt väldigt mysigt att bara få tid att sitta där med varandra och jag tänkte på vad som fanns, eller rättare sagt vad som inte fanns under din knälånga klänning. När jag gick och hämtade kaffe, kakor och lite frukt som ingick i 1:a klassbiljetten, sneglade jag tillbaka på dig som ”bara” råkade vara tvungen rätta till något på skon och blottade din rakade fitta för mig. Det blev en vinglig färd tillbaka med skvimpande kaffe och tappade kakor. Du såg omåttligt nöjd ut, med det du ställt till. 
När konduktören gått förbi. Försökte du återigen ta reda på vad jag hade planerat? Men jag påminde om att, vad spelar det för roll, för i uppgörelsen vi har får du ju ändå inte säga nej. 
Men jag berättade så mycket att allt handlar om att du ska få det bästa och finaste du önskade. 
Nu berättade jag om tavlan jag sålt och innan jag sa summan jag fått, bad jag dig ställa ned kaffekoppen.
Du bara flämtade, -den fula tavlan? Och jag fick hålla upp ett pekfinger och hysch-hysch, tyst säg det inte högt. 
Det leendet som spred sig i ditt ansikte var obetalbart; och när du snabbt lade ihop 2 och 2, det ”bästa och finaste till dig” och ”shopping”. Detta är ju inte klokt sa du, vad ska du investera i? 
Jag berättade att det stora problemet att det mesta var kontanter. Och jag kunde ju inte komma in till Nasdaq och vilja köpa en aktieportfölj och betala med 20 lappar.
-Vad var det för skum konsthandlare du fått tag på. Jag svarade att det var den som betalade bäst, men nu blir det väldigt rörigt med hur jag ska kunna spendera alla sedlarna. Och det är då du kommer in i bilden, sa jag och skrattade. Jag investerar dom i dig. Det måste väl ändå vara den bästa avkastning på kapitalet, en snygg, välklädd och förhoppningsvis lycklig flickvän.
Nu delade vi den sprallighet jag fått dölja fram tills nu. Detta är ju inte klokt, sa du igen. Nu när polletterna sakta började falla ned. Vi pratade fram och tillbaka om detta lyxiga dilemma. Men vi sa att det bästa är nog att ta det lugnt och låta det lösa sig på sikt. Ingen av oss hade ju  någon ekonomisk kris och konstaterade att  både garderob och kylskåpet kommer innehålla lite mer och godare saker nu, än förut. 
Fasen tänkte jag, min grej i portföljen. När var det läge att presentera den. Det var ju fjorton dagar sedan vi knullade sist och jag anade att du också var sugen på erotik.
Det var långt ifrån fullt i vagnen och jag hade köpt platserna bakom oss också (för kontanter), så ingen kunde snegla in på vad vi gjorde.
Jag sade, att innan jag får äran att bjuda min sköna på några av SJ:s berömda plastsmörgåsar, har jag en liten överraskning till dig. 
Lite spänd på hur du skulle reagera, var jag allt. Jag stack in handen portföljen och fick upp paketet, väl inslaget från butiken med svart glansigt papper och snören i lila och guld. Du tittade på det och sa, detta är inte från snabbköpet direkt, det ser syndigt ut redan på utsidan.
Du öppnar och ser lite frågande ut, en droppformad mörklila grej med en dosa vid sidan av? Det är med en lite tub glidmedel också, så du börjar ana. Jag låter dig undersöka å tänka lite till innan du ser spjuveraktig på mig å utbrister, aha! Din rackare, du ska fjärrstyra min mus med den där, har du tänkt? 
Jag bara flinar och trycker på fjärrkontrollen så droppen börjar surra och vibrera. Inte i min vildaste fantasi hade jag trott att du så snabbt var med på noterna, du ville prova direkt. Och började öppna glidmedlet, men kom på att -tänk om den glider ur när jag reser mig? 
Jag påpekade lite diskret att du kanske skulle välja toaletten till denna testen. Äh!, viskade du, det är sexigare så här och Ingen ser väl, jag kunde bara hålla med och bli jättekåt.
Du hasade ner på sätet och lyfte klänning så du satt där med särade ben och sexig mus mitt i tågvagnen. Jag bara stirrade, detta var något av det sexigaste jag varit med om. Jag blev märkligt torr i munnen och det var tur att jag hade rymliga shorts och inte tajta jeans, för ståndet nästan krampade i byxorna.
Du tog glidmedlet på droppen och du flämtade till när kylan mötte din redan svullna fitta. Sakta och förföriskt förde du in den i fittan och vi tittade lika fascinerat båda två. Jag försökte säga något, men det blev bara ett hest ingenting. Efter ett par harklingar, sa jag det som expediten sagt i affären -att börja försiktigt, så att hon får vänja sig med att bara ha den inne. Vi tittade fascinerar på hur den försvunnit och ut stack bara en liten mjuk mörklila snabel. Som tur var så ropades det ut nästa station, annars hade du suttit där med musen i det fria när folk skulle gå av och på.
Du samlade ihop dig och drog ner klänningen. Jag vet inte hur vi såg ut när några personer gick förbi, men säkert inte normala.
Du viskade i mitt öra, tryck på knappen. Jag lutade mig lite ifrån dig så jag skulle se din reaktion ordentligt.
Tåget stod nu helt stilla så du skulle bara känna vibrationerna från droppen. Jag tryckte på lägsta nivån och såg på dig. Hela din uppmärksamhet var riktad till din slida och vad som hände där, du såg mig i ögonen och ett stort saligt leende spreds i ditt fina ansikte. Jag höjde nivån ett steg och du blundade och bet dig så sexigt i underläppen samtidigt som din andning blev djupare. Det var lite folk och rörelse i vagnen, men du var helt inne i din njutning.
När du öppnade ögonen och den blicken fick mig puls att öka till max, så sexiga och lustfyllda ögon har jag aldrig sett. Du bad mig stänga av, jag tänkte att kanske skulle jag låta bli. Men tänkte sedan att detta är ju bara början.
Tåget började rulla igen och vi satt tysta och försökte spänna av en smula.
Men när konduktören passerat igen, frågade jag hur det var med dig? Med ett stort flin, sa du alldeles utmärkt, det var nära att det gick för mig, viskade du. 
Jag föreslog att vi skulle gå till restaurangvagnen, -med den där i, frågade du? Jag tittade frågande med och sa med övertydlig besvikelse i rösten, har du några klagomål på din nya present? Du skrattade och sa viskande att du inte kunde koncentrera dig på mat när fittan tog all uppmärksamhet. Jag lovade att kolla när det var ok för dig, till att börja med tänkte jag.
Jag erbjöd dig fjärrkontrollen. Men du sa att, då är det ju inget spännande. Vad är det som får dig att tro att jag inte har en extra fjärrkontroll i fickan? - Skulle inte förvåna mig, sa du med ett leende. 
Jag reste mig upp och erbjöd dig min hand. Du reste dig och gick före mig några steg. Men vände dig om fnissande och viskade, det här går inte och snubblade tillbaka till våra platser.
När du satt dig, sa du, -det känns som om den är på väg att glider ur mig för jag är så himla våt redan. Jag tryckte på fjärrkontrollen och du som redan var uppe i varv brast ut i ett ljudligt Oooh!
Vi flamsade ihop som fjortisar. När vi lugnat oss, så fiskade jag upp ett par trosor och viftade diskret med. Du tittade storögt på dom och snappade snabbt åt dig dem och styrde stegen till toaletten. Du såg så komisk ut när du knipande trippade fram i gången. Jag gjorde ett litet tryck på kontrollen och du stannade i steget och vände dig om höjde ett varnande finger med leende läppar. Alltså hur härlig får man vara?
En jättesexig tjej som visste var hennes gränser gick och vågade då vara nyfiken på så mycket roliga upptåg. 
-

Det märktes att jag inte åkt tåg på länge, i bistron var det helt ok mat och inga svettiga gamla mackor i blåaktigt plastfolie.
Jag lät dig äta utan surr i musen. Men jag kunde inte låta bli att kolla hur mycket du var på spänn, genom att stoppa in handen i fickan där kontrollen låg. Men det kom inget vibrato i från droppen i din mus utan du fick äta ifred. 
Just innan vi skulle gå tillbaka till våra platser, startade jag vibratorn. Din hela kroppshållning förändrades och blev liksom inåtvänd men full av förväntan. Jag stängde av och vi började vandringen genom tåget. 
I ett utrymme vid dörrarna på vår 1:a klassvagn, där det inte var något folk. Tryckte jag på vibratorn, du fick svårt att gå och fångades upp av en kort ledstång och vände dig om mot mig. Du flämtade, att jäklar vad det är skönt.
Jag tog dig i min famn och kysste dig och du svarade hungrigt. Det ångade av kåthet om dig och du vred dig lite åt sidan så jag kom åt att smeka dig mer och tryckte mitt hårda stånd mot din höft. Detta var nog det kåtaste jag varit men om med kläderna på.
Min hand sökte sig upp längs din midja och nådde fram till bröstet, men vad var detta? Jag kände en BH men också naken hud under klänningstyget. Jag smekte runt och kände din bröstvårta  som var styv och hård, det var så upphetsande att stå så här och riktigt grovhångla medan tåget gungade fram och när som helst kunde någon komma.
Du flämtade, en nivå till, lite starkare. Jag fiskade upp kontrollen och ökade effekten, Du klängde dig fast runt min nacke när orgasmen kom och du stönade ljudligt. En kraftig våg till sköljde över dig. -stäng av, flämtade du. -Jag orkar inte mer, sedan brast du ut i ett nära på gapskratt. Vad häftigt, vilka orgasmer, två på raken. 
Du bubblade på om vilken sexig grej detta var och att den där snabeln som stack ut stimulerade exakt din klitoris, så skönt. Du tog med mig in på toaletten med ursäkten att du behövde torka upp lite, för det var sjöblött mellan benen. I den rymliga toaletten drog du ned dragkedjan i sidan av klänning och sa, hjälp mig av med denna jag är så varm. När klänningen åkte av drog du snabbt av dig trosorna och gav dom till mig, dom var verkligen plaskblöta.
Nu stod du där näck så när som på en BH och när du vände dig om såg jag varför brösten kändes så nakna. Det var den sexigaste BH jag sett. En halv balconett fick jag reda på att det hette och passade dina fylliga bröst perfekt. 
Jag knäppte upp mina shorts och tog fram min kuk och runkade lite, du var så grymt sexig där du stod med svullen rakad fitta den mörklila svansen stickandes ut mellan blygdläpparna. Du såg på dig själv i spegeln och sa, fasen vad jag ser sexig ut. Jag höll verkligen med samtidigt som jag satte mig ned på toalettlocket och fortsatte runka till denna absurt sexiga syn.
Du lyfte ena benet och drog långsamt ut vibratorn ur din slida, det riktigt rann fittsaft längs med benen på dig när du gränslade min pulserande stake. Plågsamt sakta sänkte du din fitta över min längtande kuk. Fittan var så het att det nästan brände på kuken när en gled in.
Du tittade mig förföriskt  i ögonen och rörde dig sakta upp och ned på min hårda stake. Jag fattade mjukt tag om din nacke och förde dig närmare mig tills vi möttes i en våt djup kyss samtidigt som jag med andra handen  greppade om din höft och hjälper till att öka tempot tills vårt knullande gick i samma takt som tåg hjulens dunkande mot rälsen.
Vi fortsatte det hungriga kyssandet och det ökade min kåthet. Du hade lagt dina armar om min nacken och jag fick händerna fria och smekte dina bröst i den sexiga balconetten. Jag fick tag i fjärrkontrollen och droppen började vibrera i din hand, som du genast flyttade ner till din klitoris och ytterligare en orgasm närmade sig och det var tur för det jag höll på att explodera vilken sekund som helst.
Du ökade tempot rejält och sedan kom du, och jag kom, vi kom samtidigt i en eruption av lust och energi. Jag kände hur kuken spände i din fitta som drogs samman i pulser. Jag slog armarna om dig och tryckte min kuk djupt in i din sugande fitta, det varade i en evighet kändes det som. Sån otrolig orgasm.
Vi kom sakta till sans när högtalaren ropade ut att vid nästa station var vi framme.
Jag tyckte vi nått ändstationen riktig bra. 
Redna

Är man och skriver som jag minns det, av sådant jag upplevt Med vissa kronologiska justeringar.
Anders Redna är medlem sedan 2022 Anders Redna har 7 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren