Publicerat
Kategori: Novell

Afford it

Mitt namn är Alex och jag är 15 år. Jag och min familj bor i ett litet övergivet hus utanför Uppsala, det är allt min mamma har råd med. Hon har inte tid med ett jobb, så vi lever på lån. Hon har fullt upp med "sina saker" som hon kallar det. Gå på krogen, bli full och ta med sig en ny kille hem varje kväll. Min pappa stack när jag var liten, jag kommer bara ihåg att han och mamma bråkade oregelbundet. Pappa slog mamma, till och med hotade henne med döden ibland. Jag har en lillasyster, hon är det ända jag har att leva för. Hon är den omtänksammaste person jag någonsin träffat. Hon heter Alice och är 5 år.

Skriven av: Bebby

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg