Publicerat
Kategori: Novell

ALDRIG ENSAMEN MED SIG SJÄLV

Terapeuten : Så ni känner er aldrig ensamen ni ?

-Aldrig! Jag har alltid sällskap med mig själv, kan inte åka bort eller göra nånting själv, utan att jag är med mig själv.

Terapeut : Önskar ni att ni fick vara ifred ifrån er själv nån gång?

-Ja, jag blir så trött på mig själv jämt och ständigt för jag får aldrig vara ifred liksom och så är jag ledsen fast jag är glad samtidigt och svara emot mig själv fast jag vet att jag har rätt, så jag vet varken in eller ut för när jag väl gått in vill jag ut igen och dessutom måste jag alltid göra samma sak två gånger bara för att bevisa för mig själv att jag kan göra det bättre än mig själv.

Sten Wiking

Status: Guld författare

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 83.1 Sten Wiking har 274 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Kisselord

Jag är en glad och pigg författare som skrivit sedan 2005, det var då som jag började skriva dikter i skolan. Jag skrev också noveller. Jag har skrivit över 10 böcker och är också poet och kompositör!…

Kisselord

På andra plats denna veckan: Sten Wiking