Publicerat
Kategori: Novell

ALDRIG ENSAMEN MED SIG SJÄLV

Terapeuten : Så ni känner er aldrig ensamen ni ?

-Aldrig! Jag har alltid sällskap med mig själv, kan inte åka bort eller göra nånting själv, utan att jag är med mig själv.

Terapeut : Önskar ni att ni fick vara ifred ifrån er själv nån gång?

-Ja, jag blir så trött på mig själv jämt och ständigt för jag får aldrig vara ifred liksom och så är jag ledsen fast jag är glad samtidigt och svara emot mig själv fast jag vet att jag har rätt, så jag vet varken in eller ut för när jag väl gått in vill jag ut igen och dessutom måste jag alltid göra samma sak två gånger bara för att bevisa för mig själv att jag kan göra det bättre än mig själv.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 217. Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg