Publicerat
Kategori: Drama noveller

Aldrig mer!

Han säger inget, han bara går.
Jag ligger kvar i sängen ända tills jag hör hur dörren stängs igen. Sen reser jag mig sakta upp ur sängen och går rakt mot duschen. Jag skrubbar så hårt jag kan med skrubben mot min kropp vill inte ha hans lukt kvar, det var ju bara ett engångsligg. När jag skjölt av skrubben skrubbar jag en gång till, för jag kan ju inte gå runt och lukta den fulaste killen i klassen. Han heter Max, alla tycker han e ful men jag tycker han är rätt så gullig. Fast skulle nog aldrig erkänna det, då skulle man väl blivit kallad för äcklig eller nått sånt. Men jag är en sån som alltid ser bra saker i killar. Fast just nu har jag skuld känslor.

Jag går tillbaka till mit rum och sätter på mig mjukisbyxor och ett linne, sen går raka vägen till min pojkvän. Han kommer aldrig få veta nått! Det här händer aldrig mer!

Skriven av: Moa

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg