Publicerat
Kategori: Drama noveller

ALIEN LÄSER SAGA FÖR SITT ALIENBARN

I en annan tid i en annan galax, fanns en planet som hette jorden vilken blev så anfrätt, sliten och uråldrig av vanvård och förgiftning, att dess lungor upphörde andas.

Krig bröt så ut i kampen om oljeenergin och rättigheterna om världsherravälde, tills hela planeten sprängdes i bitar.

Idag år 10000 kan man fortfarande se rester av vissa bergarter härrörande från jordens cirkulera överallt men ingenstans som numera enbart benämns som "rymdgrus"

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 217. Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg