Publicerat
Kategori: Romantik noveller

Är det värt framför en vän?

"Nej sluta! Det räcker!" jag drog efter andan och vred huvuded maximalt åt sidan för att slippa möta dom mörkbruna ögonen. Han suckade ljupt och lutade sin panna mot min, han flinade.

Hur kunde det bli såhär? Min vän lämnar mig ensam med killen hon var på g med för att hälsa på en släkting i någon timme. Mitt hus var tomt, det var ganska tidigt på dagen, gardinerna var neddragna och alla ljus släckta, det ända ljus i rummet var från tv-n. Jag sa till honom att vi skulle sova, såklart åkte hans t-shirt av. Hans muskulösa kropp trädde fram, stora hårda armar och perfekta magmuskler. Jag kunde inte låta bli att titta, och inte heller erkänna för mig själv att innerst inne var jag sugen på honom, men det fick jag ju inte vara. Min kompis gillade ju honom.

Han la sig på ena sidan av sängen, jag på andra. Efter bara en kort stund slet han åt sig mitt täcke och började säga att han skulle brotta ned mig. Han kastade sig över mig och höll fast mina armar, jag knuffade undan honom och försökte trycka ned honom. Efter en stund hamnade han över mig igen, höll fast i mina armleder på vardera sida av mitt huvud. Han var så nära mitt ansikte, det blev liksom obekvämt.

"Sluta.." jag himlade med ögonen och tittade bort. Han log, "vi har ju inte gjort något?" sa han.
"Nej men.." jag visste inte vad jag skulle säga. "Vi kan inte göra såhär mot henne."
Han började skratta, "vadå vi har ju bara brottats ellerhur? Det är ju inte så att vi har haft sex direkt."
Jag skämdes lite, han hade ju faktiskt rätt.

Han var äldre än mig, han var större och doftade svagt av kokos. Han var liksom så intressant. Jag ville inte ens tänka tanken men jag gillade att han gav mig så mycket uppmärksamhet.

Jag försökte med hjälp av benen spjärna emot och trycka bort honom, men i samma ögonblick skedde en oväntad händelse. Jag tryckte mig mot honom, jag kände honom, hård mot mig i en ljuvlig känsla. Det pirrade till i hela kroppen, kände att detta gjorde mig upphetsad. Han lät inte hans blick avlägsna från mig. Han njöt av att se mig falla för honom. Han tryckte sig sakta mot mig som en stöt, och ett ljust ljud kom från mig. Han, lika förvånad som mig över det stirrade vi på varandra. Han flinade, gjorde det igen. Det var så skönt, jag ville helst strunta i allt, slita av honom byxorna och kalsongerna.

"Sluta, sluta..!" jag försökte vara så allvarlig som möjligt. Men helt ärligt, jag gillade det här.
"Du kan inte motstå mig." han gav mig en hånande blick, men ändå sjukt sexigt.
"Det kan jag visst!" jag blev generad igen. "Jo!"
Han höjde på ögonbrynen, tryckte sin kuk mot mig genom våra mjukisar som kändes utomordentligt bra.
"Tror du inte att jag vet att jag är snygg?" sa han, bet sig i läppen.
Jag tittade bort, slingrade mina armar ur hans grepp och tryckte mina små händer mot hans bröst i hopp om att få honom ur min väg. Han gjorde då snabba mjuka stötar mot mig, då erkände jag det för mig själv. Jag ville känna honom i mig. Jag tog mina händer i hans bruna hår och vinklade bort hans ansikte. Jag kom under honom och lyckades komma upp på ben. Jag småsprang till vardagsrummet, han kom direkt bakom mig och kramade mig bakifrån, lyfte upp mig och la mig på soffan. "Jag vet att du vill ha mig, jag har sett dina blickar." han studerade mitt ansikte och min kropp, jag hann slänga en blick på hans byxor, en bula, en ganska stor bula där under. Jag fnissade nervöst.

Han lyfte upp mig igen och jag lät lägga mina armar och ben runt om honom. Drog in ett djupt andetag av hans doft. Han placerade mig på sängen och la sig över mig igen. Vid det här läget hade jag förlorat kontrollen. Allt jag kunde se och tänka var han.

Han kysste min hals, fortsatte ned mot brösten, och ned till magen, stannade vid byxlinningen. Han smög in sina fingrar och drog sakta av dom samtidigt som han kysste precis ovanför troskanten. Jag tog självmant av mig tröjan, jag var som förgiftad. Han var en drog. Han tryckte försiktigt sin tumme mot min ömmaste punkt, jag slöt ögonen. Han rörde tummen fram och tillbaka. Han drog av mig trosorna, och jag pekade på hans byxor. Han flinade, men tog av dom. Han satte tungan mot klitoris, jag började andas djupare. Mitt hjärta slog hårdare. Han kom upp och gav mig en kyss. Han tog av sig sina kalsonger och sa till mig att slappna av. Jag grävde in naglarna i hans hud på ryggen när han trängde in i mig. Jag pustade ut ett stön.

Efter en stund tar han mina ben över sina axlar, jag kniper om huvudet, han lägger sina fingrar på klitoris och samtidigt som han rör sig fram och tillbaka i mig gnuggar han snabbare med sina fingrar. I små ryckningar byggs min orgasm upp. Tillslut känner jag, och i flera höga stön uppnår jag mitt skönaste tillstånd. Jag skakar till, stönar högt flera gånger och blir blank i pannan. Han ler.

Jag lägger mig på mage och svankar, han tränger in och vi kör vidare. Jag hör ett ljud från någonstans av ett handtag som trycks ned, ljus fyller rummet och i dörröppningen står min vän. Hennes ögon spärras upp och även både mina och killens. Han flyger av mig och jag skyler min kropp med mina händer. Hon vänder sig om och försvinner, jag hör en smäll av ytterdörren. Var det värt det? För en vän?

Skriven av: Tiara

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren