Publicerat
Kategori: Novell

"Att älska sig själv"

Klockan är över 12.. Det är mörkt och alla sover. Jag sitter ensam uppe med mina hemska tankar. Jag sitter på kanten av sängen,mitt hjärta slår hårdare än någonsin förr. Mina tårar börjar långsamt rinna..Mina tänder skakar,ja hela jag skakar. Jag andas fort.. Det gör ont,inte bara fysiskt utan också psykiskt. Jag lägger mig ner på sängen,säger "jag vill inte mer".Jag tar upp rakbladet och kollar noggrant på det. Ett sånt litet föremål gjorde så stora sår.. Jag drog det långsamt mot min nakna hud. Blodet började rinna,men smärtan var så..så skön. Jag tänkte"bara ett till". Det blev mer än ett till kan jag säga. Mina ben var nu fulla av djupa,blodiga sår. Jag torkade väck blodet tills det slutade rinna. Än en gång hade jag skadat min egen oskyldiga kropp. Än en gång skar jag mig. Än en gång gjorde jag något utan
att tänka... Jag lade mig i sängen,drog
upp upp täcket och önskade att jag aldrig mer skulle vakna. Nästa morgon vaknade jag,insåg att jag fortfarande levde. Jag kollade på min såriga och ärriga kropp. Den skulle vara mycket finare utan allt det... Om jag bara hade gett fan i det så hade jag sluppit att gå i långärmat och långbyxor på sommaren. Allt hade varit mycket bättre. Jag skulle aldrig börjat att skära mig. Jag förtjänar bättre,mycket bättre. Jag är jag,och jag är j*vligt bra.
Alla är fina,stor som liten,gammal som ung,tjock som smal,lång som kort,blond som brunett,ljus som mörk,glasögon
som utan.


Så snälla,skada inte dig själv. Jag älskar dig. Du är vacker. Snälla,söta,rara lilla du,skada inte dig själv. Det är du för bra för. Okej?
~Liv,"hon med ärren"

.
aldrig mer skulle vakna

Skriven av: Liv, hon med ärren.

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg