Publicerat
Kategori: Övernaturliga noveller

Axel är cool

Axel är cool. Han rullar fram i sin röda ferrari. Alla tjejer får orgasm när de ser honom. När han stannar bilen blir han anfallen av avundsjuka idioter. De är beväpnade med spjut och pinnar. Axel bankar skiten ur dem och efter några sekunder ligger idoterna gråtande på marken. Axel träffar sin töntvän Ahmed. Ahmed är en tönt, men Axel hänger med honom ändå. Men då blir Axel anfallen igen. Bakom honom står tolv idioter som är arga på axel för att han är king kong. De kastar stenar på honom men han undviker varenda en. Axel blir en ninja. Med sin överlägsna kinghet spöar han skiten ur alla idioter. Ännu en gång ligger då gråtande på marken och ber om nåd. Axels ninjadräkt som kom från ingenstans gör honom coolare än någonsin. Varje dag blir han anfallen av idioter och för varje gång blir han starkare och effektivare. Han är så king att han lär sig skapa eld av luften med sina händer. Han grillar skiten ur de efterblivna idioterna.
Samtidigt försöker fler och fler tjejer få hans uppmärksamhet men han lowkey dissar alla. Men han får syn på en tjej som är nice. Hon presenterar sig som Aava och de blir kära. Fast Axel ahr inte så mycket tid för att leka med henne. Han måste bekämpa idioterna.
Idioterna klär ut sig till ninjor för de tror att det kommer automatiskt göra dem lika starka som axel. Men till sin förvåning bankar Axel ändå skiten ur dem. Gråtande går de och klagar på att Axel har för stor kontroll över staden. De vill också ha tjejer, de vill också vara badass. Men för att vara king måste man vara king. de kommer på att de kan bli starkare om de skaffar guld, för det funkar så. Så pungkulorna rånar en bank och beslagtar en massa pengar. De får inget guld, men för pengarna köper de kanoner.
De anfaller Axel en sista gång, men oturligt nog är Axel så king att han krossar alla skott de skjuter mot honom. Sedan ger han dem alla pungkross och steker skiten ur dem. Polisen kommer arresterar idioterna för rån och våld mot king. De försöker slåss mot poliserna men de blir nerpissade och de hamnar genast i finkan. Axel skrattar åt dem och åker för att chilla med Aava. A cidade é nossa. Slut. eller?

Mitt namn är Hermansen Conny.
Hermansen Conny är medlem sedan 2020 Hermansen Conny har 2 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren