Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Barcelona

Mickis eller Monika, som hon egentligen hette, var en kvinna i 40 årsåldern. Hon hade rakt axellångt brunt hår med slingor och mörkbruna ögon. Hon gillade att träna och hade en smal men vältränad kroppsbyggnad. Gift med Jacob sedan 15 år och två barn tillsammans.

Mickis hade arbetat på e-Pulse i snart 6 år efter att ha blivit ”head hunted” för sina erfarenheter och kvalifikationer. Företaget var specialiserat på att ta fram skräddarsydda tekniska lösningar för kunder inom bilindustrin. Detta för att kapa tid från idé till utveckling, prototyp, tillverkning och slutprodukt. Sträng sekretess var avgörande och därför var det inte offentligt vilka bolag de samarbetade med. All personal genomgick en sekretessprövning innan anställning, Mickis tillhörde en arbetsgrupp som var själva navet i verksamheten. Utan henne och de kvinnliga kollegerna skulle logistiken helt enkelt inte fungera. De ansvarade för information- och logistikflödet mellan den tekniska utvecklingsavdelningen och övriga grenar av verksamheten.

En ny kille hade börjat på företaget och de hade nu varit kolleger i någon månad. Han hörde inte till hennes avdelning men sprang där rätt ofta då hans kontor låg i samma korridor. Hon reagerade på honom redan från hans första arbetsdag och tyckte att han var för mycket och allmänt dryg. Han tog för mycket plats, var för utåtriktad, för pratglad och för flörtig med alla tjejerna inkluderat henne själv. Mickis kunde förstå att han ville göra ett positivt intryck men det var inget som överhuvudtaget fungerade på henne. Tvärtom blev hon bara irriterad och tyckte att han störde hennes arbete. Han hade även specialistkunskap inom sitt område vilket gjorde honom ”lite bättre än alla andra”.

Adam var i 35-års åldern. Han hade ett välvårdat yttre och klädstil. Mörkt hår i en kort trendigt stylad frisyr, mörka ögon. Det syntes på kroppsformen att han gillade att träna. Det var föresten något han redan hade gått omkring och glatt pratat om. Han var dessutom singel.

Det var tisdag morgon och Avdelningschef Susanne hade samlat ihop Mickis arbetsgrupp till möte i fikarummet. Hon slängde ut frågan direkt om vem som kunde vara intresserad av att åka på en kommande branschkonferens i Barcelona i slutet på månaden mellan tisdag t.o.m. fredag. Det var en viktig konferens och hon behövde en person som på ett bra sätt kunde representera företaget. Ingen i rummet verkade speciellt tända på idén och skruvade sig i stolarna. Chefen gick bordet runt men fick den ena bortförklaringen efter den andra om varför personen inte kunde följa med.

Till slut tittade hon på Mickis och vädjade om att hon kunde åka. Susanne visste att Mickis sedan tidigare hade ställt upp för företaget med bravur. Om sanningen ska fram var hon den mest lämpliga representanten med sin kunskap och erfarenhet. Det handlade om två övernattningar, inte mer. Självklart ingick allt. Ett bra hotell med spa och mat med tillhörande dryckespaket på kvällarna.

Mickis hade helt andra planer de dagar konferensen skulle gå av stapeln. Hennes man Jakob hade bokat bord på favoritrestaurangen och en hotellnatt för välförtjänt tid tillsammans. Samtidigt kände hon ett stort ansvar för sitt arbete. Kanske kunde hon boka om med honom utan att såra?.

Mickis ursäktade sig och sa att hon behövde ringa sin man innan hon kunde svara ja eller nej. Jakob svarade. Hon berättade för honom om situationen och att det inte verkade gå att lösa på något annat sätt. Självklart blev han besviken, kvällen och hotellnatten var tänkt för de två, men det gick att boka om. Under lång tid hade de inte fått tid för varandra och det märktes. De hade börjat sakna varandra mindre och mindre och de levde i det närmste parallella liv. Sexlivet gick även det på tomgång på grund av att försöka få livspusslet att gå ihop. Det fanns ingen lust över att göra det där lilla extra för att hålla glöden igång.

Jacob förstod hur viktigt arbetet var för Mickis. Dessutom gav det henne egen tid och möjligheten att bli lite bortskämd på ett bra hotell i varmare breddgrader. Istället för att ge henne dåligt samvete insisterade han på att hon skulle åka. De kunde hålla kontakt via telefonen.

Mickis gick tillbaka till fikarummet, öppnade dörren och klev in. Hon satte sig ner vid bordet igen. Susanne tittade på henne och frågade om hon kommit fram till ett beslut. Hon svarade att Jacob
insisterade på att hon skulle åka och att hon hade beslutat sig för att svara ja. Toppen, utbrast Susanne och fortsatte. Detta öppnade upp för några introduktionsdagar att lära känna företaget för nyanställda. Susanne syftade så klart på Adam.

Mickis tittade ner i bordsskivan och suckade inombords. Det kommer att bli en mardröm att behöva dras med Adam i två dagar tänkte hon. Hur ska jag få detta att fungera utan att bli galen på honom. Okey svarade hon och log snett mot Adam.

Mickis och Adam fick platserna bredvid varandra på flyget och satt i första klass. De hade inte pratat med varandra innan incheckningen. Artigt och lite stelt började de småprata med varandra.
De kom in på förväntningarna inför Adams ”introduktionsdagar för nyanställda”. Han skulle bli introducerad i företagets visioner och samarbetet med övriga branscher. Bolag från olika delar av världen skulle vara representerade på konferensen som låg 15 minuters bilväg från hotellet.

Hon märkte ganska snart att Adam hade ”taggat ner” och visade en lugnare och mer sympatisk sida av sig själv. Mickis tänkte att hans tidigare beteende måste ha berott på en en stor dos av osäkerhet.

Mickis avslöjade att hon inte var helt trygg med att prata teknisk engelska och absolut inte spanska. Adam skrattade till och svarade att det inte var något problem, han kunde täcka upp. Sedan sin tid i London och Madrid kunde han hjälpligt göra sig förstådd. Hon drog en lättnads suck för sig själv. Då kunde hon släppa den stressen.

Flyget lyfte och den drygt tre timmar långa resan mot Barcelona var igång. Mickis kände att dagarna med Adam kanske inte skulle bli så jobbiga ändå. Tvärtom hade hon börjat se honom i ett en annan dager när de nu var ensamma utan övriga kolleger. Han fascinerade henne på något något underligt sätt.

Adam och Mickis pratade på och beställde in varsin liten flaska rödvin och skålade i plastglasen. Hon reagerade på att även om hon var lite äldre än honom så hade de gemensamma beröringspunkter. Intresset för bland annat träning, resor, mat och vin. Hon gick inte in närmare på sin familjesituation men han visste att hon var gift och hade barn.

De beställde in ytterligare en flaska vin vardera och fortsatte prata. Adam visade en djupare blid av honom själv. Han berättade om en dysfunktionell familjesituation där han tidigt fick ta eget ansvar. Studierna hade från tidig ålder trots allt genomförts hyfsat friktionsfritt på grund av fantastiska lärare som tog honom under sina vingar. Efter gymnasiet fick han stipendium för att studera vidare i Madrid på anrika ”Universidad Europea de Madrid”. Ett internationellt universitet där många utbildningar gavs på engelska kombinerat med spanska. Efter tre år tog han examen som Elektroingenjör. Snabbspolning framåt hade Adam riktat fokus mot teknikutveckling, vilket till slut ledde honom vidare till e-Pulse.

Hotellet ”Majestic Hotel & Spa Barcelona” låg beläget i hjärtat av Barcelona med utsikt över staden. Vädret var perfekt med behagliga 20 grader, det var trots allt i november. Kvinnan i receptionen hälsade dem varmt välkomna till hotellet. Efter att ha checkat in dem lade hon upp två nyckelkort på disken, rum 626 och 628. Adam sträckte sig efter 626:an och räckte över det andra kortet till Mickis.

De tog tag i respektive kabinväska och gick mot hissarna. Konferensen skulle officiellt inte börja förrän nästkommande dag. På schemat stod det för dagen ”fria aktiviteter” eller "actividades gratuitas” på spanska om man så vill, fyllde Adam i.

När de två skildes åt, för att gå till respektive rum, frågade Adam om de skulle skulle äta middag tillsammans på hotellet. De kände ju inte någon annan där som kunde göra sällskap. Mickis blev lite ställd och hade egentligen tänkt ta tillvara på sin egentid. Hon svarade ja och att hon hade tänkt att nyttja spa:et men att de kanske kunde göra sällskap dit innan middagen. Mickis ångrade erbjudandet nästan direkt och undrade för sig själv vad hon höll på med. Vilka signaler sände hon ut?

Adam leverade ett charmigt leende och svarade ”gärna” och föreslog att han skulle komma förbi hennes hotellrum en timma senare.

Mickis ”blippade” kortet och dörren låstes upp. Det väl tilltagna hotellrummet var inrett i ett ljust tema. En king size ”himmelsäng” med vita tygstycken runt de fyra sängstolparna. Stora panoramafönster, även de med vita gardiner. Närmast fönstret stod en stol och mot ena väggen en soffa. Båda i vitt skinn av märket ”Chesterfield”.

Det hade börjat skymma och Mickis beundrade den fantastiska utsikten över staden. På det lilla bordet, framför soffan, stod en flaska av hennes favoritbubbel en väl kyld Prosecco, lite tilltugg med ett välkomnande kort för hennes vistelse på hotellet. Där stod även en ”Goodiebag” med diverse reklamprylar från arrangören av konferensen. Två olika hudprodukter från ”Esse”, en karta över Barcelona, vattenflaska med tryck och ett nyckelband. Hon skrattade till över det fattiga innehållet. Hon hade förväntat sig mer.

Mickis tog ett besök på toaletten som var vackert inredd med både badkar och dusch. Efter att ha uträttat sina behov tog hon en snabb dusch, rakade benen och underlivet. Hon ville vara fräsch innan spat. Hon öppnade sin röda kabinväska och tog upp den nyinköpta svarta bikinin. Den var utmanande och hon hade tvekat om den skulle med på resan. Egentligen skulle den vara en överraskning för Jacob. Toppen hade ett randigt mönster med smala axelband och djup urringning och till det matchande bikinitrosor.

Normalt gillade hon inte trosor som ”skar in lite i rumpan”, men det fanns inte några andra alternativ som passade. När hon tittade i spegeln kunde hon se att bikinin faktiskt var riktigt sexig på henne. Sedan några år tillbaka hade hon bestämt sig för att göra en livsförändring för sin egen skull. Hon hade köpt gymkort och tränade nu mellan tre och fyra gånger i veckan. Det hade gett resultat och hon gillade det hon såg i spegeln. Mest nöjd var hon över sin fasta rumpa. Men det saknades något och hon kom fram till att det var smink. Visst hon skulle gå på spa, men hon kände att hon kunde snygga till sig lite mer. I normala fall var hon väldigt sparsam med smink, men nu tog hon ut svängarna lite mer men inte överdrivet. När hon var nöjd med resultatet tog hon på sig badrocken med hotellets logo på bröstet.

Mickis hällde upp ett väl tilltaget glas Prosecco och sjönk ner i sängen. Hon tog en stor klunk ur glaset och sedan ännu en till. Hon svepte glaset och hällde genast upp ett nytt som hon drack av. Madrassen var lite hård för hennes smak, men det skulle fungera. Det var ju trots allt bara två övernattningar. Det skulle bli långa dagar och väldigt liten tid på rummet.

Tankarna svävade iväg och hon tänkte på Adam. Vad hände med hennes känslor? Hon måste erkänna att han var en talang. En ”säljare” som visste precis hur han skulle formulera sig för att hon skulle få ett intresse för honom. Han hade verkligen stärkt sina kort hos henne, Även om hon inte ville erkänna det för sig själv började hon bli sexuellt sugen på honom vilket skrämde henne. Hon kunde inte hjälpa det, hon började bli tänd på honom. Kanske berodde det på situationen hemma och att hon saknade bekräftelse från Jacob med närhet och beröring. Hon skulle aldrig komma på tanken att vara med någon annan man. Eller?

Plötsligt fick hon en impuls att ringa hem, tänka bort Adam och förslaget hon gav till honom. Hon ställde glaset på nattduksbordet bredvid sängen och ringde numret till sin man, men fick inget svar. Förmodligen var han upptagen med annat, säkert jobbrelaterat. Barnen var på sina olika fritidsaktiviteter så det var ingen anledning att ens försöka ringa dem. Utan att tänka efter satte hon telefonen i ”flygplansläget”.

Mickis drack sitt tredje glas prosecco och kände sig salongsberusad och värmen steg i hennes kropp. Hon försökte skingra tankarna men återkom hela tiden till Adam och hur sexig han var. Mickis tänkte ”förbjudna tankar” om vad hon skulle vilja göra och insåg att hon var upphetsad. Det pirrade i kroppen. Vad är det som hände? Att dagdrömma var en sak, att göra verklighet av det var någonting helt annat. Hon lät sin högra hand röra sig ner mot skötet och innanför bikinitrosorna. Hon smekte sina blygdläppar och kände hur hon blev våt.
Det knackade på dörren och hon rykte till och drog upp handen igen. Mickis ställde sig upp bredvid sängen och rättade till badrocken. Hon insåg att hon stod där, endast iförd i bikini och badrock. Intim klädsel som dessutom var enkelt att sära på. Tanken kittlade. Dessutom var hon nu rejält upphetsad och hon kände pulsen öka. Tankarna om vad som väntade där hemma var som bortblåsta.

”Kom in” hörde Mickis sig själv säga när hon klev fram till hallen och öppnade upp dörren. Adam kom in och blev stående nästan inpå henne. En kort sekund undrar hon återigen vad hon höll på med. Han tog ett steg närmare. Mickis kände nu hur kåtheten började ta över hela hennes kropp och kunde inte hindra sig. Hon ville känna hans händer och mun mot varje centimeter av hennes kropp.

Mickis tänkte att hennes ögon måste ha avslöjat hennes tankar när hon såg på honom. Adam ursäktade sig inte utan fångade upp henne i sina armar. De kysste varandra passionerat på ett sätt hon inte hade kysst sin man på många år. Adams upphetsning var uppenbar. Han utbrast hur mycket han drogs till henne redan första dagen på nya jobbet. Han visste att hon var gift, att det var förbjudet och ville respektera det, men det var omöjligt att radera ut henne ur hans tankar. Han ville ha henne nu!

Hans ord blev för mycket för Mickis. Hon kunde inte motstå hans komplimanger. Adam lät sin badrock falla till golvet. Mickis tittade på honom och lät blicken gå neråt. Hans kropp var helt otrolig. Adam skryt om sin kropp var befogad. Det syntes att han prioriterade träning. Hans kropp var fast, muskulös och sexig. Varje fiber i hennes kropp ville ingenting annat än att sluka honom hel och tog tag i sin badrock och lät även den falla.

Adam tog ett fast tag runt hennes skinkor och lyfte upp henne så att hon kunde lägga benen runt hans midja. De fortsatte att kyssas tryckta mot dörren. Hon kunde känna hans hårda stånd tryckas mot hennes underliv som bara skyddades av hennes nu genomblöta bikinitrosor. Mickis kände hur hon längtade efter att han skulle komma in i henne.

Adam lyfte bort henne till himmelsängen där han lade henne på rygg. Han lät sin mun arbeta sig ner från hennes läppar ner mot halsen och brösten. Sakta drog han de tunna axelbanden åt sidan och drog ner bikinitoppen tills brösten med de styva bröstvårtorna blottades. Adam gav dom sin behandling med både mun och händer. Mickis njöt.

Han fortsatte att sakta kyssa henne mellan brösten ner mot naveln. Han kunde känna hur hennes hud knottrade sig av välbehag. Adam tog sig vidare ner mellan hennes ben och kysste henne först på insidan av hennes lår. Hon hade fortfarande de svarta bikinitrosorna på sig. Han lirkade in ett finger under ena troskanten, drog den till sidan och blottade hennes rakade våta underliv. Mickis stönade till av upphetsningen. Adam lätt sin tunga rulla en ”åtta” över henne klitoris och blygdläppar samtidigt som han förde in två fingrar i henne. Han fortsatte att slicka medan han långsamt förde in ett tredje finger i henne. Han reflekterade över hur tajt hon var.

Mickis var nu så kåt att hon höll på att spricka och kände hur Adam långsamt jobbade mot en orgasm med sina fingrar och tunga. Hon ville ha honom i sin mun och tryckte bort honom. Han ställde sig upp medan hon satte sig på knä på golvet nedanför honom. Hon drog ner de turkosa badbyxorna och blottade hans kön. Mickis hajade till. Hon hade aldrig sett en så välhängd kuk tidigare och den var stenhård. Nu ville hon inget annat än att smaka på honom. Hon tog ett rejält tag om roten och insåg att hon inte nådde runt den med sin hand. Därefter tog hon in kuken i sin mun. Adam stönade och tog tag i hennes huvud och tryckte det lätt mot skrevet så att hans kuk kom ännu längre in. Hon stönade gillande och sög djupa tag tills den glänste av saliv.

Mickis släppte taget efter en stund och klättrade upp på sängen. Hon ställde sig på alla fyra med hennes vältränade rumpa mot Adam. Hon uppmanade honom att ta av henne bikinitrosorna, vilket han gärna gjorde. Hon särade brett på benen. Överkroppen vilade hon mot madrassen. Hennes skinkor glänste av hennes safter och var så otroligt inbjudande.

Adam kunde se den tatuerade fjärilen på hennes högra skulderblad när han särade på hennes skinkor och sakta trängde in i henne. Hon kände hur hon töjdes ut av hans stora ådriga kuk och visste inte om hon klarade av att ta emot den hela vägen in. Upplevelsen liknade ingenting hon tidigare varit med.

Han kom in i henne centimeter för centimeter, djupare och djupare. Hon kände sina ben skaka, det var så otroligt skönt. Hon ville ha mer och det fick hon. Adam visste vad han gjorde, det var tydligt. Han höll tag i hennes höfter medan han drog ut sin fulla längd tills ollonet stannade vid slidöppningen. Sedan hela vägen in igen, sakta men bestämt. Mickis rörde sina höfter och stötte mot hans kuk om och om igen. Kåtheten sköljde över henne.

Adam fuktade sin högra tumme med sin mun och förde in fingret en bit in i hennes rumpa. Han visste inte hur hon skulle reagera så han ville vara försiktig ifall hon inte gillade det. I normala fall hade hon sagt nej och lyft bort hans hand, vilket hon gjorde varje gång Jacob hade försökt. Hon hade bestämt sig för att det inte var hennes ”cup of tea” utan att veta riktigt varför. Men wow, vilken känsla det var att bli ”tagen” i båda hålen. Att hon inte hade gjort detta tidigare. Hon förde in sin hand mellan benen och smekte klitoris upp mot blygdläpparna. Hon var rejält svullen och nära att komma, det kände hon.

Adam vände om henne till ryggläge och tog upp hennes ben mot sina axlar. Han fäste sin blick i hennes och trängde återigen in sin kuk djupt in i hennes heta slida. Hon öppnade munnen och ett långt jämrande stön av njutning kom över hennes läppar när han återigen bottnade henne. Adam släppte sedan ner Mickis ben efter ett tag, lutade sig över- och tog tag i hennes båda armar och fördes dem över hennes huvud. Hon älskade att bli fasthållen.

Nu var det nära. Båda andades snabbare och snabbare medan de fortsatt tittade varandra djupt i ögonen. De var som förhäxade. Adam frågade upphetsat om han skulle komma i henne och fick ett stort ”JA” från Mickis som nu flämtade och stönade högljutt. Hon klamrade fast sig runt honom med sina ben. Hon ville inte att Adam skulle få någon chans att dra sig ur utan att låta sin säd fylla upp henne. Hon ropade och hetsade att han skulle ta henne hårdare.

Adam ökade takten och med större kraft än tidigare körde han allt snabbare sin kuk in och ut ur henne. Till slut fanns det ingen återvändo, det var ett tåg som inte gick att stoppa. Mickis hörde sig själv skrika ut i ett primalskrik av njutning och kåthet. Hon hade hört talas om squirting av en väninna. Det skulle vara otroligt, men hon hade aldrig själv upplevt det tillsammans med någon. Definitivt inte Jacob.

Nu kunde hon inte hålla tillbaka längre, det var utom hennes kontroll. Mickis safter bokstavligen sprutade ur henne när hon kom. Mickis kände hur Adams kuk pumpade när han tömde sig djupt inne i henne. Hela hennes kropp skakade, krängde och hon kände de starka sammandragningarna runt hans stora kuk. Orgasmen var helt fantastisk och så våt. Hon hade aldrig tidigare fått en vaginal orgasm och nu var det rejält blött i sängen.

Mickis andades djupt med Adam fortfarande i sig. Hans kuk pumpade fortfarande och de log mot varandra. Ryckningarna i hennes kropp avtog allt eftersom och han släppte greppet om hennes armar. Blygdläpparna och klitoris var fortfarande svullna och hon smekte sig försiktigt över sitt renrakade sköte. Hon ryckte till när han sakta drog sig ur och lät säden rinna ur henne ner på madrassen. Det osade het sex i hela hotellrummet från deras svettiga våta kroppar.

Adam lade sig ner bredvid Mickis och de båda pustade ut. Han strök henne över pannan och lät sedan fingrarna glida genom hennes hår ner mot nacken. De blev liggande bredvid varandra en stund, helt tysta förutom ljudet av deras andetag. Ett lugn föll över henne när han omfamnade henne.

Micki reste sig upp ur sängen och tog tag i Adams hand och ledde in honom till badrummet. De blev stående i duschen en lång stund och kramades. Adam ställde sig bakom Mickis och lät sina intvålade händer massera hennes rygg, höfter och fantastiska rumpa. Han kysste henne i nacken och hon ryste till av välbehag. Hon var oemotståndlig och han kunde inte låta bli att även smeka hennes bröst.

Hon kände hans kuk nudda hennes skinkor gång på gång och tog sin hand bakom ryggen och greppade tag. Hon kände att han var hård igen. Hur mycket klarade han egentligen? Hon fortsatte med att runka honom och krama hans kuk med handen tills att han började att stöna allt mer och tog tag i hennes höfter.

Mickis vände sig om och gick ner på knä i duschen. Hon sög honom med god aptit samtidigt som hon sträckte upp sin ena arm och lät sina fingrar nypa honom i bröstvårtorna. Adam uppskattade vad hon gjorde och rörde sig närmare henne för att komma in ännu djupare. Han stönade allt häftigare och tog spjärn mot väggen med sina händer. Det tog inte lång stund innan Mickis kände hur hans kuk återigen började pumpa kraftigt, denna gång i hennes mun. Precis innan han kom, drog han sig ur och sprutade henne över brösten. Mickis, som fortfarande hade ett stadigt grepp om hans kuk, fortsatte att runka av honom och lät sin tunga ta emot de sista dropparna. Sedan pussade hon retsamt på ollonet.

Adam och Mickis fortsatte att träffas under vistelsen. Det blev passionerat sex där de utforskade allt som hon tidigare bara fantiserat om. Hon pratade inte med Jacob eller barnen, utan textade att det var fullt upp och att de skulle ses när hon kom hem.

Högtalaren på Barcelonas flygplats skrek ut ”flight KL1116 bound for Stockholm is now open for boarding at gate 39”. Det var dags att åka hem. Tankarna snurrade i Mickis huvud. Det hade varit några underbara dagar tillsammans med Adam och de hade pratat med varandra om vad som hade hänt och om framtiden. Hon hade varit helt uppslukad av honom och inte reflekterat över vilka konsekvenser det kunde få. Gemensamt bestämde det sig för att det som hände i Barcelona stannade i Barcelona. Ingen skulle någonsin få veta.

Tillbaka på Arlanda skildes deras vägar åt efter att ha gett varandra en lätt kram. Nästa gång de skulle ses var på e-Pulse den kommande måndagen.

Ute på parkeringen, i duggregnet, väntade Jacob. Barnen hade valt att stanna hemma. Han mötte upp henne med en varm kram och en kyss. Hon hade nästan glömt hur hans läppar kändes mot hennes. Jacob frågade om resan och om konferensen hade gått bra. Hade hon fått egen tid? Ja, det var väldigt utvecklande och lärorikt, men det var skönt att vara tillbaka svarade hon. Därefter satte det sig i Teslan och påbörjade färden hem.

Susanne välkomnade Mickis och Adam till arbetet på måndagen. Hon var spänd att höra hur det hade gått i Barcelona. Mickis berättade att konferensen gick enligt plan och var mycket givande. På fråga till Adam om hans upplevelse av ”introduktionsdagar för nyanställda” hade varit meningsfulla, svarade han ja och tittade på Mickis. Hon hade tagit hand om honom på alla sätt och hade inget att klaga på…

Slut

/ Arthur Wright

Är en man i 40 års åldern boende i mellersta Sverige och är nybörjare inom novellskrivandet.. Tacksam för feedback och tips hur jag ska ta mitt skrivande vidare till nästa nivå. Tack på förhand och hoppas du gillar vad du läser!
Arthur Wright är medlem sedan 2022 Arthur Wright har 2 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren