Publicerat
Kategori: Novell

Beloved love

Jag vet.

Verkligen, jag vet. Jag vet hur livet ska se ut och jag vet vad som borde
undvikas och vad som ska anpassas. Vad som ska uppnås och vad som ska göras.


Men för den sakens skull är allt fortfarande inte bra. Det här kommer du säkert skratta åt, men jag har massa kärlek och ingen att ge den till. Ungefär så. Känner du igen dig? Jag tror att om alla kände igen det skulle ondsakn inte vara så stor överallt.

Människor jag tycker om blir snart bekräftade så det smäller om det. De flesta uppskattar det, de andra väljer jag snart bort igen. Är det ok att vara kräsen? Att välja sina vänner menar jag?


Vet inte om jag verkligen tycker det. Döm inte boken efter omslaget. Och allt sånt. Vad skriver jag egentligen? Jo, jag vill sprida min kärlek. Tillåt er att känna den, att vilja dela den med er omgivning. Riktiga vänner kommer bli er evigt tacksamma. Jag älskar att älska.


Hört den förr?

Skriven av: Pim

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Inga-Britt IB Gustafsson

Jag heter Inga-Britt IB Gustafsson, författare och konstnär. Känslor är något som ligger mig varmt om hjärtat, speciellt de negativa, eftersom många flyr från dessa. Genom livskriser växer vi…

Inga-Britt IB Gustafsson

På andra plats denna veckan: Gabriel Andersson