Publicerat
Kategori: Drama noveller

Bortglömd [Del 1]

Det var en mörk natt i juni förra året det hela började. Jag och min pojkvän, Colin, var ute på hans landställe över helgen för att jag skulle få träffa hans föräldrar som bodde där ute. Vi hade jättetrevligt tills det hände, det som skulle komma att förändra allt och alla.
”Dina föräldrar verkar så trevliga!” utbrast jag samtidigt som jag försökte undvika att få in barr i mina lätt slitna skor.
Vi klev ut på gångvägen utanför skogen och Colin svarade: ”Dina föräldrar verkar också schysta”. Vi fortsatte gå, och gick i flera minuter utan att någon sa någonting. Ingen hade något att säga, helt enkelt.
Plötsligt kände jag hur vägen lätt började vibrera och hur en bil med starka ljus åkte upp för kullen framför oss. Vi bara stod där, jag tog tag i Colins vältränade arm och bara stirrade på bilen. Tjejen som satt i förarsätet stannade inte. Och jag såg att hon visste att vi var där.
”Alice! Flytta på dig!” ropade Colin och drog mig snabbt åt sidan. Föraren svängde hastigt bilen åt vårt håll med en arg min. Hon närmade sig mer och mer, och jag började skrika i rädsla. Vem var det här? Bilen började köra snabbare, och Colin puttade mig åt sidan. Föraren kraschade in i trädet vi just hade stått vid och det började rinna bensin om bilen. Rök började sila ut ur springorna i den.
Jag rullade ner för kullen jag just hade puttats ner från. ”Colin!” skrek jag gång på gång och kände hur tårar började forsa ner för mina kinder. Jag ville tänka på det bästa, men kunde bara tänka på det värsta. Colin hade dött. Blivit krossad mot trädet.
Trots vad som just hade hänt kände jag mig lugnare när kullen började komma mot sitt slut. Gräset var så mjukt och… mina tankar avbröts av ett starkt slag mot sidan av mitt huvud och allt blev svart. Jag kunde inte tänka klart…

Skriven av: Gustav S.

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren