Publicerat
Kategori: Novell

BRÖDERNA SKUM. ( II.)

De har regna inatt!

-Jasså, ha nä dä!

De dra ihop sig till konflikt mellan Kina o USA skriver dom.

-Jasså, gör de det,
men då har du väl nå annat å tala om, än om va de är för väder jämt å ständigt, dag ut å dag in i snart ett helt år har jag inte hört dig tala om nå annat än vädret, så man skulle kunna tro du ä meteorolog.
Om jag vore blind hade jag inte sagt nåt för då hade du kunnat referera väderlekens skiftningar, men nu är jag en seende med två ögon som väl uppfattar om det är soligt eller regnigt.

Jamen, va ska en tala om då, de finns ju inge annat å tala om.

-Du kan ju pröva me å hålla käften för en dag, så får du nåt å tala om sen eller gå ut å tala om för göken och skogen va de är för väder, så ja slipp höra påt.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 2020 Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren