Publicerat
Kategori: Novell

Då fåglarna flyr

Varje år flyger fåglar fram och tillbaks mellan olika länder. Allt från Afrikas stekhetta klimat till Nordens kallare skogar och vintrar. De flyr för att anpassa sig till det bästa som det går att få. I sina huvuden verkar det finnas en inbyggd kompass, som pekar åt vilket håll det ska.

Det har i alla fall någon aning vart de ska ta vägen.

Min familj flyttar från en stor härgård uppe i Norges naturberikade fjordar till en liten sommarstuga vid Kaliforniens vackra kust i närheten av Los Angeles. I den första veckan i April lämnar vi herrgården till mormor och följande höst återkommer vi till den efter att ha lämnat stugan åt Allan. Inga möbler flyttas med. Detsamma med kläder, filmer etc. eftersom de två hemmen är som identiska tvillingar, förutom

Hej, Jag är en tonåring som försöker få mina egna tankar ner på papper, fastän det alltid är så enkelt. Mvh Elsa
Elly Hammarström är medlem sedan Elly Hammarström har 3 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Notice: Undefined variable: genre in /srv/users/serverpilot/apps/nya-novell-nu/public/functions/blocks/advert.php on line 3
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg