Publicerat
Kategori: Novell

DÅ TAR JAG PÅ MIG HATTEN OCH GÅR

Där jag lägger min hatt, kan vara mitt hem för en stund, en glädjekälla, en oas i den långa ökenvandring livet kan tyckas vara ibland.

Men kommer någon och påstår att vi alla är lika mycket värda,då tar jag på mig hatten och går.

Där jag lägger min hatt, kan kanske bereda mig en stunds siesta, men hör jag någon tala skånska, tar jag genast på mig hatten och går.

Där jag lägger hatten, kan kanske vara avgörande om att stanna kvar eller gå, men är det nån som inte vet vad sång och musik är utan börjar rappa, är det jag som tar på mig hatten och går.

Där jag lägger min hatt kan vara hos någon som visat sina kort, men visar det sig att hon har ett falskt ess innanför blusen, är det jag som tar på mig hatten och går.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 2020 Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren