Publicerat
Kategori: Novell

Där rosor aldrig dör - Del ett

Aidrielle såg vakande på sin lillasyster Belinda, så vacker hon var när hon sov under sitt sidentäcke. Långsamt gick hon fram, strök handen över hennes panna och gav henne en godnatt puss på kinden, Belinda vred sig i sängen och hennes läppar formades till ett leende. Försiktigt tassade Aidrielle ut från rummet och stängde dörren, när Aidrielle gick genom den lilla korridoren så slängde hon ett öga i spegeln, hennes nästan vita hår ramade in hennes kantiga ansikte och hennes ögon var blåa som havet, som hennes pappa brukade säga. Läpparna blekt rosa och lite spruckna på grund av vinterkylan, Aidrielle synade hennes kropp och lät en djup suck komma ut ur hennes mun. Smala rödflammiga ben och kotig överkropp, inga bröst och ingen form alls. Hon vek undan från hennes spegelbild och lunkade in i köket, där stod mamma vid köksbänken och hackade morötter till marsvinen.
"Får jag smaka?" Undrade Aidrielle, hennes mamma hoppade till och tittade på henne med stora ögon samtidigt som hon tog sig på bröstet och flämtade,
"Oj, hjälp jag hörde inte att du kom Aidi!" Aidrielle fnittrade och log lite svagt när hon gick fram till sin mamma,
"Det var inte meningen att skrämma dig, men kan jag få ta en bit morot?" Aidrielle's mamma nickade så Aidrielle tog för sig, efter att hon ätit upp morotsbiten gick hon och lämnade dom till marsvinen.

Skriven av: CandycaneCookie

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga böcker, inga barn, inte mycket att skryta med kort sagt. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! :-) Är du mer nyfiken, samt modig, så finns jag gömd någonstans i krokarna,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren