Publicerat
Kategori: Novell

DATALÄCKOR

Dataläckor inom bankväsende, patientjournaler, försvaret och andra vilka kräver högsta säkerhet mot intrång från utomstående makter, är omöjligt skydda sig ifrån, så länge de kriminella cellerna redan inmutat sina positioner i säkerhetssystemet.

Detta kan inte ens Säpo ta till sig,
att det bland sina anställda figurerar aktörer vilka äger brottsliga avsikter.

Den verkliga maffian har sedan länge full kontroll över snart allting i samhällets maskineri,där smörjmedlet är kapitalet.

Om du nödgas ringa larmcentralen 112
så kanske det är en målvakt i något kriminellt nätverk som svarar.

*

Sten Wiking

Status: Silver författare

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 185. Sten Wiking har 415 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Annelis

Gillar att läsa skriva, gillar mest skriva och läsa korta texter Men händer att jag ibland skriver längre texter Har gett ut en häftad bok 'Collected writings for you '

Annelis

På andra plats denna veckan: Anders Berggren