Publicerat
Kategori: Spänning noveller

Del ett. Kidnappad

Det var svårt att se, stigen var så mörk och den täta, mystiska skogen gjorde det inte enklare. Månen som var full gjorde ingen hjälp för dem delen häller. Mitt hjärta pulsera högt igenom hela kroppen. Hjärt bultandet tog bort alla ljud. Mina ben sprang i högsta hastighet. Min ben kunde jag knappast luta på. Kniv såret var djupt. Jag sprang. Kämpade. Stigen jag sprang på blev mindre och mindre en stig. Jag något grått liknande i skogen. Jag sprang snabbt av stigen och krypte in i det grått liknade hållet. Den var större än den värkande. Jag satte mig mot sten väggen.
PANG. hörde ett skott. Det var långt ifrån. Tappa andan för en sekund. Blundade. kände hur kniv såret på benet bultade. Jag öppna ögonen för att titta på det men det var allt för mörkt. Jag darrade. Kände mig svimfärdig. Jag tog av min tröja och leta mig fram till såret. Jag ryckte till. Där va det. Jag lindade min tröja runt såret. Jag hade ingen att ring för att jag tappa min mobil vid höst festivalen. Där Alice... Alice.. Alice är död. Varför hände det?? Hur kunde ingen veta?? Varför lever jag?? Bilderna kom till baka. Dem svart klädda männen. Maskerna dem bar. Jag ryckte till blundade. Jag vill glömma. Såg dem igen. Gåendes. Yxor, knivar, sågar och pistoler. Ett blod bad. Hur kunde 8 personer skapa ett sådant kaos. Vem vet dem kanske är här o letar efter mig?? Tänk om dem såg mig. Men måste va minst 30 min därifrån. Vad ville dem? Vilka va monstrerna som dödat en hel skolklass? Hoppas inte jag var den ända som klara mig. Min kropp var helt slut. Mina ögon bara slockna.

Blodet bara spruta. Kniven snitta hennes mage. Jag titta i Alice ögon. Allt tystna. Hon fokusera mina ögon. Hennes mun rörde sig. Jag stod helt stilla kunde inte röra mig. Mannen med kniven stod bakom henne med huvudet på sned. Kanin masken var fylld med blod sprut.
-spring Betty! Sa Alice med sina sista krafter. Nu försvan hennes ögon ivägen o mannen sprang mot mig. Jag föll. Mannen var nästan vid mig.

Jag skrek till. Nog bär mig. Mina armar slår mot ryggen på personen som bär mig. Jag tittar lite up där va den kanin masken. Jag svimma.

gillar att skriva.
emmaaa är medlem sedan emmaaa har 3 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg