Publicerat
Kategori: Romantik noveller

Den dagen.

Hon kom in som en stormvind i klassrummet, det kändes iallafall så. Hon hade kommit försent på årets första skoldag och nu vändes alla blickar mot henne. Hon satte sig bara ner, längst ner i rummet, helt oberörd. Läraren kom av sig lite men fortsatte, men jag hörde inte ett enda ord det enda som fanns i mitt huvud var hon. Hon med det kastanjbruna håret och gröna ögon. Hon med den tajta skinnjackan. Hon med ögon som tittade tillbaka i mina. Jag märkte att jag hade öppen mun, kanske var det lite dregel där också? Jag vände bort blicken och tittade framåt.

Jag märkte att han kollade på mig, nästan stirrade. Åt upp mig med blicken typ. Alla hade kollat på mig när jag kom in, men bara en stund, han hade hållit kvar blicken ett låååångt tag innan han generat tittat bort. Han var snygg med svart hår och grå ögon, hårda drag men med ögon som såg mjuka ut, med värmeoch kärlek. Undra hur det var att dra handen genom hans hår, mjukt och det skulle rinna som vatten genom handen. Jag slog bort tanken, det här var inte en sån kille jag brukade dejta, det är mera "bad boys" jag gillar.

Skriven av: linnea2002

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren