Publicerat
Kategori: Novell

DEN ETTHUNDRATJUGOFEMTUSENÅRIGE EREMITEN

Blir det inte ensamt att bo så här isolerat långt ute på landsbygden ?

-Inte nä.! här ä ett väldans liv å kiv, dygne runt, katten som jaga råtta, en husfluga som husera luftrummet, å en husspindel som vänta på nå gott, så nog har jag sällskap alltid.

Men jag menar mänskliga sociala kontakter, ett socialt nätverk.

-Nä, gubevare mig för det, de räck me å läsa DN från 1864,bara elakheter, människan är ju sig lik i kynne å lynne 2020 å umgås man med dom bli man förr eller senare lik dom å förlorar sig själv in i en enhetlig massa som tänka i klump.

Hur gammal är ni.?

-Vet inte riktigt, men lär vara en 125 000 år gammal ungefär.

*

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 217. Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Maja Wellerstadt

Namnet är en pseudonym. Feminist, socialist, aktivist. Autistisk bidragstagare som drömmer om att en dag kunna leva på skrivandet.

Maja Wellerstadt

På andra plats denna veckan: Tindra Oshaug