Publicerat
Kategori: Relationer noveller

DEN FALSKA CHESTERFIELDFÅTÖLJEN

Den dominerande försynens synska överraskningar och avslöjanden, kan förvisso ibland vara nog så provocerande i sin oavsiktliga utmaning, vars oskuldsfulla godhet och välmening endast söka rättelse till påtagliga brister och felaktigheter.

Motparten känna sig som mest kränkt i sådana fall där han blivit överbevisad i en sakfråga han innan intalat sig vara sann och satt sig i sin förfalskade fåtölj som inte alls var gjord av engelskt Chesterfieldskinn,
och påtalar man därtill att den pipa
han röker ur inte alls är av den utsökta alroten, kan det sluta i ren ovänskap,
för vissa personer bör lämnas ifred
med sina falska vanföreställningar,
där man finna allt falskt.

Sten Wiking

Status: Guld författare

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 185. Sten Wiking har 426 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Natasha Korsbäck