Publicerat
Kategori: Novell

DEN FÖRFÖRISKA NATUREN ( II.)

Den sköna älskarinnan som livet och döden är, tillber vi som en gudom, samtidigt som vi henne försöker bemästra.

Varsamt likt skorpioner parar vi oss, med stort tålamod, även om hennes list är oss förmer.

Som en vampyr ska du ständigt vara på jakt efter att släcka din njutningstlrst från den källa som aldrig dinar.

Av den livssaft som för dig utgjutits du döpts till vanmaktens lidelse fulla njutningslystnad, där stångjärnshammarens robusta städ skall vara ditt liggunderlag inför kommande utgjutelser i himmel och helvete.

Fången i kärleksillusionen där frihet är en saga man läser för barnen, dricker hon glupskt upp vårt ungdoms vin, medan hon av gammal vana suger ur oss kärlekens blod.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som fd, statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 217. Sten Wiking har 439 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg