Publicerat
Kategori: Relationer noveller

DEN NYA PSYKIATRIN

Psykiatriker : Ni har härmed blivit diagnostiserad som frisk och får lämna vårdavdelningen omgående.

-Men jag mår ju dåligt är deprimerad och har ångest...

Psykiatrikern:Det är det som indikerar på att ni är frisk, för hade det varit tvärtom, vore det ett sjukdomstecken.

-Men vad är det här för konstig psykiatri?

Psykiatrikern:Det är den nya psykiatrins satsning på de verkligt psykiskt sjuka som inbillar sig vara friska, trots att de uppväga alla kriterier för att vara sjuka, för det är nämligen inte friskt vara frisk i en sjuk värld.

Från samma yrkesskola på Amu-Center i Kramfors på sjuttitalet som nuvarande statsminister Stefan Löfven, övergavs den banan och blev publicist i olika tidskrifter,dags och kvällspress,för att sedermera publicera sig i bokform, varvid ett femtiotal verk lanserats inom prosa,lyrik,aforismer,drama och essayer. Man kan även agera politiskt med skriften som språkrör och det är inte osannolikt utan mera sannolikt att det varit en annan statsminister om tänkaren följt i Löfvens fotspår.
Sten Wiking är medlem sedan 83.1 Sten Wiking har 367 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga böcker, inga barn, inte mycket att skryta med kort sagt. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! :-) Är du mer nyfiken, samt modig, så finns jag gömd någonstans i krokarna,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren